jekot po nastartovani studenyho auta
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jekot po nastartovani studenyho auta
zdravicko, tak se mi dneska v tech treskutejch mrazech stala podivna vec.. jsem se rozjizdel a auto zajecelo jak kdyz taha kocku za ocas.. takovej hodne tahlej a vysokej zvuk, mozna jak kdyz brzdi vlak prudce.. dvakrat za sebou, tak jsem zastavil a pak uz dobry.. nedelaj to naky stary remeny od neceho bo tak? pac na rozvody uz se chystam dva mesice a porad na ne neni.. dik za rady, docela me to zarazilo..
- Reklama
hele jestli mi je sezere kuna, tak ti to snad zauctuju pac ty ji na me normalne privolavas! pockej, hromy blesky krupobiti potom na tvoje scoupecko delam si prcu, ale beda ti!Romcis píše:Mno to nebude remem....to bude ta kuna nebo cinska ropucha co ti jde po tech zapi.kabelech kdyz si konecne sehnal ty pravy! Ja ti to rikal...uz se na ne tesi az ti je rozkouse... Sam si rikal ze ti je neco urcite sezere jako na potvoru
Taky jekot
Po nastartování taky jekot.Příčina:zadřené ložisko na altíku,klíňák ho vyhodil z napínáku.Vymontovat byl docela porod,odplastovat,odmontovat olejový filtr a spodem ven.Už je v opravě.U Hyundaie chtějí za ložiska zhruba 1000kč bez DPH. Kluci u vás jsou ty kuny teda šelmy,já bych to viděl na sůl,to je šelma,ta to sežere všechno a bez zubů.