jj, videl by som to na brnensky PriglDavid C3 píše:jak bude mít Zdena zlatáka domluvíme se na ten srazek Accentíků

Moderátoři: Martun, Moderátoři
jj, videl by som to na brnensky PriglDavid C3 píše:jak bude mít Zdena zlatáka domluvíme se na ten srazek Accentíků
stále sa musí niečo prihodiť. aj ja ti držím palce aby si to vybavil k svojej spokojnosti.peaty píše:Tak dnes sa mi stala neprijemna udalost. Stojim si v kolone aut a odrazu do mna zo zadu narazi skoda 120. Nastastie neisla tak rychlo, tak naraznik nevyzera az tak hrozne, aj ked ho bude treba asi vymenit
. Uvidime aky nazor bude mat poistovna...
Dneska jsem vezl prodejci litá kola, rádio a byl jsem s ním domluvit úvěr atd. Domluvili jsme ještě zástěrky, metlu a gum. koberce zadarmoDavid C3 píše:jak bude mít Zdena zlatáka domluvíme se na ten srazek Accentíků
Tak to je super hlavně mě zajíma co řekneš na tu naftu i když si vlastně chtěl 1.6! Ja mam najeto 7tis km a sem naximálně spokojen a koupil bych znovu.ZdeněkSvoboda píše:Dneska jsem vezl prodejci litá kola, rádio a byl jsem s ním domluvit úvěr atd. Domluvili jsme ještě zástěrky, metlu a gum. koberce zadarmoDavid C3 píše:jak bude mít Zdena zlatáka domluvíme se na ten srazek Accentíků![]()
koukal se na net a auto je někde ve vlaku...dojezd má koncem měsíce...tj. příští týden.
Už se nemůžu dočkat.
nechapem preco do i30 davaju 1,6 CRDi ked maju relativne vyskusanu 1,5 CRDi co je uz dva roky v Getzoch a Accentoch.. ale asi to bude tym, ze aj ta silnejsia 1,6 s 85 kw oproti tej nasej 1,5 nema de facto nic navrch (kedze je v tazsom i30), ta slabsia 66kW ma s i30 fakt vela praceMiros píše:Zdenku,zvykneš si rychle.Já jsem zastánce díesla,ale jelikož jezdím se svym kolem 10000,tak se mi nevyplatí.Ale s tim CRDi bych se rád svezl.Jel jsem i30 v naftě 1,6,a byla to ta slabší-paráda.Navíc předváděčka s pár kilometry.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |