Lakovani svetel na cerno
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Naposledy upravil(a) Predy84 dne 26 dub 2008, 19:26, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Coupe GK 2005 105 kw
este raz zalepit?uff.. a ako to chces teraz spravit?inac.. ti hovorim.. mal si pouzit lepidlo na okna.. to lepi jak svina.. to ti povie kazdy chalan z bodyshopu.. tak sa lepia napr prahy na auto alebo narazniky.. ja to mam a drzi to tak, ze ked tresnem odtrhne skor plast ako tens poj.. hehehe.. a za pol dna to mas vyschnute.. ja pouzijem to.. alebo epoxidove lepidlo.. ale to uz musim davat bacha aby bolo vsetko okay.. inac to uz nerozlepim iba ak zvarackou.. hehe.. a pouzival si teplovzdusnu pistol??Predy84 píše:oba spoje jsem ocistil od toho stareho silikonu.pak jsem to svetlo zase pokouskach nahrival a ten plast daval do roviny.dneska ten silikon pekne drzi ale jeste musim to poradne zalepit pekne vyhladit atd.ty spagaty tam zatim museli byt kvuli mezeram
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
asi tu predy uz nechodi snad se nerozbil nekde On si to nechaval profesionalne lakovat ten vnitrek svetla ? Nestacilo by to nalakovat nejak podomacku vsak v tom svetle to zas tak videt stejne neni , me se moc nechce rozrabovat auto tak abych s tim stravil tyden Jeste sem nikde nevidel ze by si nekdo nechal ty stribrna svetla bez oranzoveho blinkru nevite nekdo jak to vypada? Ja si auto udelam asi ciste stribrna + chrom doplnky a cerna ( zatmavena skla atd) oddelam i ty male oranzove bocni blinkry. A do tech prednich bych chtel narvat i ty Angel Eyes rovnou ale potreboval bych to zmaknout za vikend.
Nikdo jinej se do toho zatim tu nepoustel ?
Nikdo jinej se do toho zatim tu nepoustel ?
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003