vnitřní klika
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
vnitřní klika
tak mi jeden muj dobrý kamarád krásně urval tu páčku na otviraní dveří zevnitř a když ji chtěl vyměnit za zadni tak zničil i tu druhou..no prostě bez komentáře no...a když vím jak to tady skoro každy schaní když se tu ojeví nějaký kousek na nahdradní díly tak jsem zajel rovnou do hyundaie v ostravě u sconta a tam ji maji a prodavaji za 270korun + - ted nevím přesně....takže pro ty kteří ji schání nadále tak si myslím že to není zas taková hrozná cena no . Ještě pro krásu se mi někdo vloupal do kufru a myslel si že to otevře šroubovákem a pro mé štěstí se tam nedostal ale pro mou smůlu mi zničil ten zámek..original stojí 500 korun a navíc se nemusí kupovat k tomu nový klič ale ten zámek dopasujou k puvodnímu klíči co mate na zapalování otvíraní dveři atd..což je fajn no:( ...
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010
- Reklama
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
njn a to jsem si ještě v patek řikal kura covy všeci z těma pačkama mate že to rozbijite a dup a je to i u mě naštěsti ja sem si to neurval no....ale tak budou nove takže snad to bude ok.. jen přemyšlim ja viděl někde v ově u michalkovic jak je salma myslim accenta docela vrak polorozebranej že bych tam zajel jestli tam nema to tahlo nebo cely zamek ještě:D teda pokud to už neodtah sem to tam viděl davno no:(
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010