Podle tvých slov to vypadá, že jste stále v kontaktu1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
Jméno tel. a email dávám pouze na vyžádání
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Podle tvých slov to vypadá, že jste stále v kontaktu1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
Ty se Honzo nezdáš,ale bacha,aby se to neprolátlo doma.Jinak jsem rád,že to dopadlo jenom takhle,mohlo to být horší1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
tatulda píše:Ty se Honzo nezdáš,ale bacha,aby se to neprolátlo doma.Jinak jsem rád,že to dopadlo jenom takhle,mohlo to být horší1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
To stejné,co ty,nebo si to aspoň myslím.Docela jsi mě tím ťukancem překvapil-že jste se nepochlubily.tatulda píše:Ty se Honzo nezdáš,ale bacha,aby se to neprolátlo doma.Jinak jsem rád,že to dopadlo jenom takhle,mohlo to být horší1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
Lulie píše:ty woe to je brutus. příště zastav at ti radši sejmou zadekOd kamarádky mamka najela o půlnoci na vysypané cihly na dálnici a taky dostala pokutu a urvala obě kola. Po Praze jezdím já
poznávací znamení - rozmlácene levé zrcátko
![]()
tatulda píše:To stejné,co ty,nebo si to aspoň myslím.Docela jsi mě tím ťukancem překvapil-že jste se nepochlubily.tatulda píše:Ty se Honzo nezdáš,ale bacha,aby se to neprolátlo doma.Jinak jsem rád,že to dopadlo jenom takhle,mohlo to být horší1162 píše:Kdyby to ještě někoho zajímalo tak slečně je 25, pracuje jako obchodní zástupce v Cole respektive jak ona mě pořád opravuje v CocaCole
O tomhle jsme se bavili s techniky v servisu. Klonili se k názoru, že by asi nevydrželo. To bych ale asi už nic nepsal, byl bych rozmázlej jako mucha. Byla klika, že to šlo takhle dolů, plechy jsou v pořádku, akorát vevnitř se to musí narovnat a novej nárazník a šusplech.black_sheep píše:ouu no tohleto!hlavne ze to nevlitlo do celniho skla, to ani nechci spekulovat, co se mohlo stat:(
Ty jsi podle jazyka cizinec. Potom chápu, že netušíš, jak vypadá dálniční síť v ČR, jakým způsobem je díky neregulované kamionové dopravě přetěžovaná tranzitní dopravou a jak jsou silnice všech tříd systematicky likvidovány touto lobby. Možná ani netušíš, že 90% všech nákladních automobilů na dálnici porušuje pravidla tím, že nedodržuje maximální povolenou rychlost 80 kmh, nedodržuje bezpečný odstup a zvesela přejíždí přes plnou čáru. A oblíbeným sportem je náhlé vybočení soupravy, jedoucí rychlostí 92,1 kmh a předjíždění jiného tahače, jedoucího rychlostí 92,05 kmh.kamosko2209 píše:ja len ku tým magorom v tom tretom pruhu keby nebolo ich tak sa vozíš na koni!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |