vaše pneu a zkušenosti...
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsem ti psal,že Toyo T1-R je hodně povedená pneu ve všech směrech.
Yokohama dělá na pohled dost efektní vzorky.Jezdil jsem na Yoko.A539(vypadaly,jako když jim vzorek dělal medvěd drápama ) i Parady(ty mají asymetr.vzorek a dívám se do sešitku,kde mám poznámku-na okraji širší odvodní drážka).Na suchu byly obě dobré,ale na vodě už tak slavně nedržely-ne,že by byly vyloženě špatné,ale takový standart a ještě drobné mínus tu mám za hlučnost .Když bych vybíral konkrétně mezi pneu uvedenými v příspěvku,určitě bych raději sáhl po Toyo T1-R(jedna z pneu,co se opravdu povedla a byla skvělá na suchu i mokru ,stejně jako třeba Nankang NS1-obě za slušné peníze,velice dobré pneu).
Yokohama dělá na pohled dost efektní vzorky.Jezdil jsem na Yoko.A539(vypadaly,jako když jim vzorek dělal medvěd drápama ) i Parady(ty mají asymetr.vzorek a dívám se do sešitku,kde mám poznámku-na okraji širší odvodní drážka).Na suchu byly obě dobré,ale na vodě už tak slavně nedržely-ne,že by byly vyloženě špatné,ale takový standart a ještě drobné mínus tu mám za hlučnost .Když bych vybíral konkrétně mezi pneu uvedenými v příspěvku,určitě bych raději sáhl po Toyo T1-R(jedna z pneu,co se opravdu povedla a byla skvělá na suchu i mokru ,stejně jako třeba Nankang NS1-obě za slušné peníze,velice dobré pneu).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Vzhladom na zle zjazdene gumy musim uz uvazovat nad kupou novych letnych gum.. co tieto Firestone Firehawk SZ80 195/45 R15 78V
Diky za postrehy... Som student, peniaze nemam na rozdavanie tak pripadne ine alternativy
Diky za postrehy... Som student, peniaze nemam na rozdavanie tak pripadne ine alternativy
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Airfan-rádo se stalo .
Engineer-Firestone Firehawk,jsem popisoval v jiném vlákně.Krátce-dobrá pneu po všech stránkách(jsou lepší,ale v porovnání k ceně - dost jsme ji dávali do těla na vodě a i tam držela statečně.Doporučení-ANO,jestli chceš pouze tento typ.Pokud vezmu v úvahu,že jsi student,jak píšeš-možná se někomu bude zdát,že jsem vlastníkem fabriky Nankang,že se opět k nim vracím ,ale osobně bych doporučil stejně dobrou pneu Nankang NS2-jízdní vlastnosti stejné jako Firestone,ale o +-450,-Kč/ks levnější. (Firehawk se dá sehnat za 1600,-Kč,Nankang do 1200,-Kč-obě pneu jsou včetně dopravy)-takže teď jen vybírej.
Engineer-Firestone Firehawk,jsem popisoval v jiném vlákně.Krátce-dobrá pneu po všech stránkách(jsou lepší,ale v porovnání k ceně - dost jsme ji dávali do těla na vodě a i tam držela statečně.Doporučení-ANO,jestli chceš pouze tento typ.Pokud vezmu v úvahu,že jsi student,jak píšeš-možná se někomu bude zdát,že jsem vlastníkem fabriky Nankang,že se opět k nim vracím ,ale osobně bych doporučil stejně dobrou pneu Nankang NS2-jízdní vlastnosti stejné jako Firestone,ale o +-450,-Kč/ks levnější. (Firehawk se dá sehnat za 1600,-Kč,Nankang do 1200,-Kč-obě pneu jsou včetně dopravy)-takže teď jen vybírej.
Ahoj... Diky moc za odpoved. Firestone padli...Borek píše:Airfan-rádo se stalo .
A ako si nacal tak mam moznost aj nakang (sipove) za +-6300,- sada Tak asi zoberiem Nankang....
Jeden kamarat ma na ne presviedcal a tak toto berem ako cisto nestranny rozhodujuci nazor... Diky, dam vediet az ich obujem
Tak a nahodene... Podla odporucani ceny a kvality som sa rozhodol pre Nankang NS-II 195/45 R15...
Za sucha parada, za mokra troska zklamali ako som cakal ale bol som varovany, ale cez to, ktr blazon bude lietat za dazda...
Max. spokojnost....
Vdaka Borkovi ...
PS: Suchanie o zadne lemy odstranene.... Pri jazde s dvoma osobami na zadnom sedadle ziadne suchanie....
Za sucha parada, za mokra troska zklamali ako som cakal ale bol som varovany, ale cez to, ktr blazon bude lietat za dazda...
Max. spokojnost....
Vdaka Borkovi ...
PS: Suchanie o zadne lemy odstranene.... Pri jazde s dvoma osobami na zadnom sedadle ziadne suchanie....
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Engineer,není zač,hlavně ať jsi spokojený. Jak jsem psal-ještě lepší jsou Nankang NS1 sport,ale ty dělají jen ve větších rozměrech.
Kdyby někdo uvažoval o pneu Fullrun HP199(1700,-Kč/ks v roz.215/45R17)-mají pěkný směrový šípovitý vzorek,ale vzhledem k tomu,že jejich nejslabší stránkou je velká hlučnost a na přední nápravě cítím jejich hrubý vzorek mírným brněním do volantu,tak je moc nedoporučuji-snad jen hluchému .
Naopak velké překvapení zatím pro mne jsou nedávno nazuté Goodride H800(1300,-Kč/ks).Přiznám se,že za tuhle cenu v 17" provedení jsem od nich moc nečekal a byl jsem na ně moc zvědavý.Zatím jen částečné hodnocení po pár stech km-díky široké střední lamele jsou tiché Díky slunečnému počasí vodu ještě neviděly,ale na suchu už po zajetí dostaly test a musím napsat,že jsou zatím pro mě velkým příjemným překvapením .Na závěrečný verdikt je ještě brzy-až voda a přední náprava s TCS ukáže,jak drží na vodě a jak dopadnou celkově .
Kdyby někdo uvažoval o pneu Fullrun HP199(1700,-Kč/ks v roz.215/45R17)-mají pěkný směrový šípovitý vzorek,ale vzhledem k tomu,že jejich nejslabší stránkou je velká hlučnost a na přední nápravě cítím jejich hrubý vzorek mírným brněním do volantu,tak je moc nedoporučuji-snad jen hluchému .
Naopak velké překvapení zatím pro mne jsou nedávno nazuté Goodride H800(1300,-Kč/ks).Přiznám se,že za tuhle cenu v 17" provedení jsem od nich moc nečekal a byl jsem na ně moc zvědavý.Zatím jen částečné hodnocení po pár stech km-díky široké střední lamele jsou tiché Díky slunečnému počasí vodu ještě neviděly,ale na suchu už po zajetí dostaly test a musím napsat,že jsou zatím pro mě velkým příjemným překvapením .Na závěrečný verdikt je ještě brzy-až voda a přední náprava s TCS ukáže,jak drží na vodě a jak dopadnou celkově .
Re: vaše pneu a zkušenosti...
Sice nemám Coupe ale podělím se sváma o své zkušenosti. Měl jsem Barumky, Toyo, Michelín, ale loni jsem koupil Kleber Dynaxer a jiný gumy už nechci ani vidět. Nízkej valivej odpor, nízká hlučnost a hlavně na vodě drží příkladně. Už nechci žádný rádoby krásný a super směrový a šípový gumy ani vidět. Tahají za volant, ve vodě nedrží a jsou hlučný. A ještě k tomu se mi zdá že ty Klebry má každý druhý auto, ať nižší třídy nebo velký auta.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na druhý vůz koupil Gumy BTC S800 v rozměru 205/40/17 za 1300/kus. Nepotrpim si na značku za šílené peníze a musím uznat že i za málo peněz je dost muziky. Gumy perfektně sedí jak na suchu tak mokru. Jediný co bych jim vytkl je že jedna ze 4 gum se jim při výrobě nepovedla a bylo potřeba 120g závaží na vyvážení. Ostatní 3 gumy ale max do 15g. Řekli ať jim gumu pošlu a pošlou mi jinou, ale platit za sundání a znovu nandání a vážení, tak to už je jedno.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
já sem dal na octávku Pirely. na galla Falkeny a na jeepu jsou jeep wrangler
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782