Přenos tel.seznamu do AVIC

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
Honza K
*

Přenos tel.seznamu do AVIC

Příspěvek od Honza K »

Zdravim. Potřebuju radu nejsem schopen podle návodu přeposlat datové pakety telefoních kontaktů z nokie do avicu.Při odpojení přenosu bluetoot a přepnutí k přenosu seznamu ukáže telefon chybu spojení.Když to samé udělám a odešlu vizitku tak to projde. Odeslat 300 vizitek sólo fakt nechci :cry: . Poraďte. Dík Honza.
Reklama

Vlasťák
*

Re: Přenos tel.seznamu do AVIC

Příspěvek od Vlasťák »

Honza K píše:Zdravim. Potřebuju radu nejsem schopen podle návodu přeposlat datové pakety telefoních kontaktů z nokie do avicu.Při odpojení přenosu bluetoot a přepnutí k přenosu seznamu ukáže telefon chybu spojení.Když to samé udělám a odešlu vizitku tak to projde. Odeslat 300 vizitek sólo fakt nechci :cry: . Poraďte. Dík Honza.
Bohužel tě asi čeká odeslání po jedné. S Nokií je problém, mám ten dojem, že komplet kontakty odeslat neumí. Z Ericsona jsem je tam poslal bez problémů. Taky jsem si tím prošel pak jsem si vybral nejpoužívanější kontakty a přenesl je sólo. Hodně zdaru.
Hyundai SF 2.2 CRDi AT Elegance
dudl
**

Re: Přenos tel.seznamu do AVIC

Příspěvek od dudl »

Honza K píše:Zdravim. Potřebuju radu nejsem schopen podle návodu přeposlat datové pakety telefoních kontaktů z nokie do avicu.Při odpojení přenosu bluetoot a přepnutí k přenosu seznamu ukáže telefon chybu spojení.Když to samé udělám a odešlu vizitku tak to projde. Odeslat 300 vizitek sólo fakt nechci :cry: . Poraďte. Dík Honza.
ide to ale musis dodrzat pocet telefo.cisel a na novo sparovat fakt je ten ze nokie maju s avicom velky problem hlavne pod simbianom. {mne sa to da vzdy ked tel.oznami chybu tak vypnem bluet.znovu zapnem ,sparujem a je to ,treba sa s tym pohrat }. ps. najlepsie avic komunikuje s ericsonom.
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

mám sony ericsona a je vše ok,pravda je že když je na 1 pozici telefon dejme xy tak to přijme 300 kontaktů od telefonu na 2 pozici jenom 150 kontaktů po spárování s telefonem se dá přenos kontaktů,telefon se odpojí od hands free a musí se dát přenést telefonní seznam samostatně,nebo po jednotlivých čislech.Vše mě fonguje ok. :lol:
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Mám sony ericsona a je vše ok,pravda je že když je na 1 pozici telefon dejme xy tak to přijme 300 kontaktů od telefonu na 2 pozici jenom 150 kontaktů po spárování s telefonem se dá přenos kontaktů,telefon se odpojí od hands free a musí se dát přenést telefonní seznam samostatně,nebo po jednotlivých čislech.Vše mě funguje ok. :lol:
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dantasik »

Ja to tedko akorat zrovna dodelal ale na Samsungu U-600 a v pohode. Odeslat celej seznam a prosel asi za 2min. Jinak problem je u toho avicu spis kdyz ma nekdo Windows Mobile - je zapotrebi nainstalovat aplikaci Jetware ktera profiltruje pozadavky a pak teprva zacne telefon nejak chodit. Nicmene divne!:(A co vic nelze ho pak pridat do seznamu zarizeni a natahnout k nemu tel seznam. Takze nakonec jsem si vymenil zpet tel na U-600 a vse funguje naprosto bezvadne. Po otoceni klickem se telefon naparuje a lze se vsim pracovat kontakty a pod. Co jsem ale take zjistil, ze pokud neni cislo ulozeno "cele" vcetne +420 avic neukaze jmeno. Takze pokud mate kontakty ulozene bez predvolby pocitat ze neuvidite kdo vola:)
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“