podsvietene ich mame aj my ........ accent november 2007_miv_ píše:no... ale napriklad na Daewoo Nexii co je tiez korejcan tlacidla pre otvaranie okien su podsvietene...CzechJoker píše:Podsvícení tlačítek na ovládání oken je imho nepodstatné, jako daleko větší nešvar společný jak korejským, tak i mnohým japonským vozům vidím absenci indikátoru rozsvícených světel.Mexican píše: Hcka setria na podstatne dolezitejsich prvkoch ako je napr podsvietenie tlacidiel na ovladanie okien
Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- **
Re: Kufr Accent
Accent 2007 1.4Active (Neutral Gray)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Oni šetřili i na starších Accentech.Taky nemám podsvětlené klopení světel,regulace osvětlení a mlhovky.Na mlhovkách je jenom indikace,že je zapnutá.A to mi taky vadí,že to všechno není podsvětlené,protože je to trošku dole.Ve tmě večer to vůbec není vidět a musím šmátrat poslepu.A že to neindikuje rozsvícené tlumené světla,to mě taky sere.A to už nemluvím o podsvětlení tlačítek na stahování oken.
- CzechJoker
- **
Re: Kufr Accent
Auto mám od listopadu a svítí mi jen okno u řidiče, tedy jedno jediné tlačítko ze sedmi.Luboss1991 píše: podsvietene ich mame aj my ........ accent november 2007
To Lulie: automatické rozsvěcení je imho zbytečné, stačí trvale zapnou světla páčkou.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT SS Elegance
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
mne svieti podsvietenie vsetkeho. teda mam na mysli okna na vsetkych 4 dverach.
btw na kufri ma najviac stve ze nie je tapacirung tam kde je zadne repro. uz som tam zlomil uchyt kabla k repraku. foto dodam neskor.
ked si narvete kufor a date si napriklad na tu batozinu kabat tak musite davat sakra pozor aby ste tie kabliky co su tam neurvali.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
btw na kufri ma najviac stve ze nie je tapacirung tam kde je zadne repro. uz som tam zlomil uchyt kabla k repraku. foto dodam neskor.
ked si narvete kufor a date si napriklad na tu batozinu kabat tak musite davat sakra pozor aby ste tie kabliky co su tam neurvali.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
podsvietenie
tak ja som kupoval v maji 2008. podsvietene mam iba u vodica tlacitko pre vodicove okno a na ostatnych dverach mi to nesvieti.aj ked vobec neviem ako mam zistit rok a mesiac vyroby accenta? apropo vysuvaci plast zo slnecnej clony mam a takisto chromovy znak /-/ na volante tiez mam... zamrzi to podsvietenie...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Já mám chromovaný znak u 01/2008rokolo píše:To je zajímavý, chromový znaky na volantě se už pěkně dlouho nedělají a ty ho tam mášJá mám dodávku z dubna 2008, ale kdy to bylo přesně vyrobeno netuším........ale chromový znak nemám. Též se musím podívat, zda mám podsvícená tlačítka u ostatních dveří........
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ten chromovy znak sa myslim da dokupit ako origo prislusenstvo.. bez neho sa mi zda ten volant dost fadny, takze bud rad ze ho masrokolo píše:Máte asi volanty ze skladových zásob a nebo naopak.....chromový znak mi až tak nevadí, nevadí mi ani jen jedno podsvícené tlačítko u řidiče, ale nechápu, proč nejsou podsvícená ostatní tlačítka tj. u spolujezdce a vzadu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
rok vyroby
ako sa da zisitit mesiac a rok vyroby accenta?
rok vyroby
ako sa da zisitit mesiac a rok vyroby accenta?