bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa
zlty azijsky drak
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
To jo, v reálu to může být skvělý a věřím, že na každodenní užívání je to OK. Jen to na mě dělá dojem, že auto je designově pěkně sportovně udělané, ale na patřičná kola ještě čeká. Na druhou stranu je mi ale jasný, že na 19" by už ta jízda nebyla tak pohodlná. Je to holt něco za něcoasimo píše:myslim, ze 17x8 je az az az na podvozok z GK.. uz teraz mi zuby drkaju na ceste do Kosic.. a mozno na fotke zmensuje ta cierna opticky ale in real je to ako serbel na detskom zadku.. parada.. hehehe.. no filter je od SFsprintfilter a oznacenie S. to znamena samozrejme sport.. hehe.. ale aj ze je z polyesteru..zdenek76 píše:bezva, jen ty kola tomu trochu nesedí, v černé je to opticky zmenšuje
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Naposledy upravil(a) Predy84 dne 20 kvě 2008, 20:21, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Coupe GK 2005 105 kw
-
- **
No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa
Accent 2007 1.4Active (Neutral Gray)
dikes.. a kde si bol?tam si pametam jak som stal.. siel autobus okolo so studentmi a dost poskakovali po oknach.. heh.. alebo si bol dakde inde? a diikes.. aj mne sa pacia kolesa.. priznavam na obrazku nejako nefotogenicke ale v reale pasuju perfektne.. este trosku pridam ciernej farby medzi vyfuky.. aby zadok kus vykoplo hore a bude vyzerat choro.. dufam,z e to bude cim skor.. len ma teraz trapi jedna vec.. citim pri zatacani hlavne do pravej strany take "lopkanie" vo volante.. ako by nieco.. hmm.. tukalo do riadenia.. tak tupo.. nevie niekto co to moze byt?jemne praskanie tiez citit.. nic extremne, ale citim sa pritom akoby malo auto 10ton a vsetko sadalo.. dost neprijemne to je..Luboss1991 píše:No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa
-
- **
ty si stal v pravom pruhu a ja som siel popri tebe po chodniku a pozeral som cely cas na tvoje cupe V reale vazne kolesa vyzeraju superasimo píše:dikes.. a kde si bol?tam si pametam jak som stal.. siel autobus okolo so studentmi a dost poskakovali po oknach.. heh.. alebo si bol dakde inde? a diikes.. aj mne sa pacia kolesa.. priznavam na obrazku nejako nefotogenicke ale v reale pasuju perfektne.. este trosku pridam ciernej farby medzi vyfuky.. aby zadok kus vykoplo hore a bude vyzerat choro.. dufam,z e to bude cim skor.. len ma teraz trapi jedna vec.. citim pri zatacani hlavne do pravej strany take "lopkanie" vo volante.. ako by nieco.. hmm.. tukalo do riadenia.. tak tupo.. nevie niekto co to moze byt?jemne praskanie tiez citit.. nic extremne, ale citim sa pritom akoby malo auto 10ton a vsetko sadalo.. dost neprijemne to je..Luboss1991 píše:No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?
Accent 2007 1.4Active (Neutral Gray)
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
pekne pekne asimo , neco podobneho taky planuju i kdyz do toho nizkeho spoileru se mi moc nechce a s kolama mam obavy aby to nikdo necorkl kdyz nemam garaz v brne Tak zatim jedu decentne ale ty vyfuky me zajimaji tak se budu tesit az to sem hodis , mas zmereny uz nejaky rozmer co se tam vejde ? Ja sem zatim udelal jen decentni upravy :
xenony , modry ledky do parkovacek , autoradio Sony-usb,znaky Tuscani a 2.7 Elisa ,chrom ramecek na spz ,objednal sem koberecky s napisem Hyundai Tuscani a mam podsviceni podvozku doma a pristi tyden mi budou delat tonovany skla a pak mam v planu cire chromove lampy a prave ty vyfuky neco hezcejsiho tam lupnout no a v dalsi rade Gril Road Runs .
No a pak prijdou na radu plasty ale zatim nevim presne ktere takze to nechavam az na konec ale tvuj styl me zase posunul . Jeste bych chtel chromovy packy na otvirani dveri ale u nas je jaksi nikdo neprodava tak to vypada jen na chromovy madla dveri pac to je nejosoupanejsi vec v interieru
Ja mam strbrne a libi se mi neco ve stylu tohoto :
ovsem decentrnejsi kridlo akola se daji vybrat taky lepe.
.
(zdroj korea-suv.cz)
V zadu to vypada asi takle ale jeste nevim co udelam s napisem coupe a mam tam jeste hnusnej ramecek SPZ ten chromovej slusi daleko vic
http://coupe.poradcepflp.cz/coupe03.JPG
xenony , modry ledky do parkovacek , autoradio Sony-usb,znaky Tuscani a 2.7 Elisa ,chrom ramecek na spz ,objednal sem koberecky s napisem Hyundai Tuscani a mam podsviceni podvozku doma a pristi tyden mi budou delat tonovany skla a pak mam v planu cire chromove lampy a prave ty vyfuky neco hezcejsiho tam lupnout no a v dalsi rade Gril Road Runs .
No a pak prijdou na radu plasty ale zatim nevim presne ktere takze to nechavam az na konec ale tvuj styl me zase posunul . Jeste bych chtel chromovy packy na otvirani dveri ale u nas je jaksi nikdo neprodava tak to vypada jen na chromovy madla dveri pac to je nejosoupanejsi vec v interieru
Ja mam strbrne a libi se mi neco ve stylu tohoto :
ovsem decentrnejsi kridlo akola se daji vybrat taky lepe.
.
(zdroj korea-suv.cz)
V zadu to vypada asi takle ale jeste nevim co udelam s napisem coupe a mam tam jeste hnusnej ramecek SPZ ten chromovej slusi daleko vic
http://coupe.poradcepflp.cz/coupe03.JPG
Naposledy upravil(a) DEDe dne 20 kvě 2008, 19:43, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
no s tym zadkom trosku natrieskane.. ked uz kupujes nieco, tak nech to ma hlavu a petu.. ked si uz chcel elisa 2.7 logo a dal si aj tuscani logo mal si potom zohnat aj tuscani napis a to coupe dat prec tak ako aj to V6.. proste tam toho mas natrieskane.. a so svetelnym tuningom je to tak.. moc nemam rad kolotoce, takze sa zatial ani nehrniem do ziaroviek a podsvietenia a tak.. najprv si sadni na stolicku, porozmyslaj, ako chces aby na KONCI vyzeralo a potom si to pekne rozpis.. toto ako prve toto ako druhe a tak dalej.. a ziaden kompromis.. inac na konci nebudes mat svoje vysnivane auto ale jeden velikansky kompromis s 2.7 motorom.. hehe.. a to na fotke sa mi nepaci.. standard auto a kolesa a velke kridlo.. proste nepasuje, ak uz take kridlo tak mal dat najprv kit nejaky a az potom.. aby auto malo troska masu na take kridlo.. myslim opticky tu masu.. heh.. a na sivu farbu nic ine ako cierne kolesa.. hoc to opticky zmensuje ale sive tam budu ako pest na oko.. mozno skus cierne s nejakym farebnym limcom.. napr cervenym.. to bude super..
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
vsak vzadu se to jeste poresi neni na to cas se stim tak casto drbat , a kdybych dal vlevo napis pryc a vpravo by byl tak by to taky nevypadalo dobre tak jeste uvidim co s tim , uplne oholeny od napisu se mi to taky moc nelibi tak sem to nechal zatim takle . Pred to coupe sem uvazoval ze si dam svuj nick videl sem to u kamose a je to docela vtipny proto sem to tam nechal volny misto No a se svetlama sem hold jinej me se svetelny efekty libej Velky kridlo se mi taky nelibi to dam nejake decentni. Ja na to jdu z opacnyho konce to mas pravdu ja tam plasty a kit budu davat jestli vubec tak az nakonec ten nizkej podvozek na nasich silnicich je problem hlavne v brne rozrejpou silnici a clovek by pomalu uvizi pred schodem a za sebou radu aut to sem zazil dnes nevim co bych si v takove situaci pocal vubec
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
mne sa ta fotka celkom pozdaava neviem kazdy mame svoj vkus jedine by som to kridlo dal mensie mne sa absolutne nepacia velke stale som nazoru ze origos kridlo na to najviac pasuje male a perfektne tam vyznie
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw