Černá kapota
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Kozlovsky
- *
- Kontaktovat uživatele:
Černá kapota
Zdar. Chtel bych se nekoho ve veci zbehleho zeptat, jakej ma vyznam, kdyz se da kapota v cerny barve da na auto, ktery ma barvu uplne jinou. Je to k videni u takovejch jako uz dost vostrejch tunovanejch aut. Diky.
Já v autě = kozel zahradníkem
- Reklama
Re: Černá kapota
pac to vypada hustohusteKozlovsky píše:Zdar. Chtel bych se nekoho ve veci zbehleho zeptat, jakej ma vyznam, kdyz se da kapota v cerny barve da na auto, ktery ma barvu uplne jinou. Je to k videni u takovejch jako uz dost vostrejch tunovanejch aut. Diky.
no asi zo ma bejt asi imitace zavodnich autaku, ktery maj haubny ze vseho moznyho jinyho nez z plechu, kvuli odlehceni..
jo a jeste proto ze to mela naka karka v rychle a zbesile, tak proto kazda skodovka co ma cernou haubnu, zelenej lak (alespon zakladni khaki kdyz ne presne takovej co ten mitzu) a husty plechovy kridlo na prdeli ma minimalne 250koni, alespon podle stylu jizdy a vyrazu toho typka co ji s laskou k*rvi aby byl tezkej king.. tudle me neco takovyho predjelo kdyz jsem se tahl z nebezpecnyho klesani asi sedesatkou... no comment
Re: Černá kapota
nebo to má být jako kapota s Kevlaru !Kozlovsky píše:Zdar. Chtel bych se nekoho ve veci zbehleho zeptat, jakej ma vyznam, kdyz se da kapota v cerny barve da na auto, ktery ma barvu uplne jinou. Je to k videni u takovejch jako uz dost vostrejch tunovanejch aut. Diky.
Hyundai ACCENT '95 1,5i 12V
tak to jste teda zase zaperlili s otazeckou:)
cerny kapoty jsou z karbonu ten jak znamo ma jakousi cernou barvu a kvuli odlehceni se pouziva na tuning auticka, je to hracka kolem 20 000 a vis.. pokud znas magora kterej si nastrikal kapotu na cerno jen jako imitaci tak ho pozdravuj a vysmej se mu za me, pac ten jeho chladic motoru dostava v lete urcite dost zabrat, celkove je to v motoru pak jak v peci a nema to hlubsi vyznam.. saunovat motor se nevyplaci, jeho teplota je pak prilis vysoka, pri velkem vykonu muzes motor pak prehrivat.. takze pokud uvidis naslaplou koskovanou tmavou kapotu, je to asi fajnsmekr tuningu, ale asi tak!
cerny kapoty jsou z karbonu ten jak znamo ma jakousi cernou barvu a kvuli odlehceni se pouziva na tuning auticka, je to hracka kolem 20 000 a vis.. pokud znas magora kterej si nastrikal kapotu na cerno jen jako imitaci tak ho pozdravuj a vysmej se mu za me, pac ten jeho chladic motoru dostava v lete urcite dost zabrat, celkove je to v motoru pak jak v peci a nema to hlubsi vyznam.. saunovat motor se nevyplaci, jeho teplota je pak prilis vysoka, pri velkem vykonu muzes motor pak prehrivat.. takze pokud uvidis naslaplou koskovanou tmavou kapotu, je to asi fajnsmekr tuningu, ale asi tak!
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport