no nakej borec mi poradil olej od selenia ale jeste mi nedosel rikal ze s tim ma dost velky zkusennosti a ze by mi to melo odstarnit i ty problemy s prevodovkou. kdyz mi radil na foru bylo videt ze tomu i dost rozumi je to presne nakej Selenia Car Technyx 75W/80 tak uvidime. dokonce se i nepohodli s nakym anonymem na tom foru a bylo to docela zajimavy. prodavaj ho po 1litru za 315kc. ale do sonaty potrebuju 2,2 l.
no kdyz jsem ji privezl tak mela celej interier polepenej drevenou tapetou vipadalo to i v celku pekne ale ne pro mladyho kluka.
tak jsem ji ztrhal a hezky vylestil zaklad. chbi mi jeste to ovladani oken a fukar u spoluzedce ten mi taky nejde vyndat.
pak jsem si delal podsviceni palubovky a ovladani topeni neboli skoro celyho sloupku.
byly tam normalni zarovicky ktery svitili jako u skodovek trochu vic do oranzova. jejich vimena za bilý SMD diody ( ktery se musely malinko upravit na plosnym spoji ) dodali sonate docela peknej vzhled nebot site bylý podsviceni a cernej interier - no proste parada. to se ale musi videt
dalsi uprava a zaroven oprava spocivala v radicce. mela trochu klepavou vuly a moc mi nevyhovovala jeji dylka.
vule se tedy odstranila hned pod radickou vypodlozenim plastovych podlozek a sikovny rucicky na flexe a cočku udelali z dlouhy radicky docela prymovej klacek na radeni jako u octavky.
ted doma pracuju na neonech do kufru a delal jsem si sablonu na predni spoiler.
nemuzu totiz nikde nic sehnat tak budu se sablonou obchazet naky auta a zkouset dokud nenarazim na naky kterymu sablona padla a podle typu si pak objednam spoiler a asi jeste malinko poladim.
no porad je co delat ceka me jeste podsviceni tlacitek na dverich na okna a jeste nakej ten svetelnej doplnek.
chces li radu uz asi mam 1% zkusennosti s rozebiranim palubovky a sloupku muzes i doporucit nekomu jinymu rad poradim