vy tak paradně vtípkujete až se mi to líbí..auti je pro mě akorat rad mam sedačku hodne sklopenou dolu tak semi jezdí nejpohodlnějishotik píše:Davepic píše:Tak taky přihodím svou fotku už tu jsem na foru rok a něco, tak se to hodí
sorry za OT ale neni ti to auto malicky?
Hyundai a kocouři :-))
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo.. musim uznat... překvapils.... a já sem čekal nějaký mladýho cucáka...Davepic píše:shotik píše:vy tak paradně vtípkujete až se mi to líbí..auti je pro mě akorat rad mam sedačku hodne sklopenou dolu tak semi jezdí nejpohodlnějiDavepic píše:Tak taky přihodím svou fotku už tu jsem na foru rok a něco, tak se to hodí
sorry za OT ale neni ti to auto malicky?
Tak už jsem hodnej a RESPECT
Tak díky chlapi, ale přeci u náš už dělají naše auta Veliky respektMartasZ píše:Davepic píše:Ty jo.. musim uznat... překvapils.... a já sem čekal nějaký mladýho cucáka...shotik píše: vy tak paradně vtípkujete až se mi to líbí..auti je pro mě akorat rad mam sedačku hodne sklopenou dolu tak semi jezdí nejpohodlněji
- black_sheep
- Moderátor
mno... davepic se nezda, o co ma slabsi motor oproti dvoulitrum, tak o to vetsi paru ma samDavepic píše:MartasZ píše:Tak díky chlapi, ale přeci u náš už dělají naše auta Veliky respektDavepic píše: Ty jo.. musim uznat... překvapils.... a já sem čekal nějaký mladýho cucáka...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
No tě buch se ani neodvažuju pomyslet co by se stalo střetnout se s tebou na silnici.Davepic píše:
To si piš že budeme kamaradi mam jen 100Kg cvičim 4 tydne už asi 5 let ..parkrat jsem to zkusil zavodně ale toho jsem nechal...Vozíš obušek joo?? ja mam v autě Boxera pro připad ale asi bych ho nepoužil a taky jsem si koupil plynovou pistoli replika Berrety 9mm
Dávám návrh zařadit do funkce RANAŘ v divizi Ochrana členů
Taky bych chtěl bejt tvůj kámoš na mě si každý vyskočí.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je tvoje? moc pjeknyzaludnikrs píše:sice tam nejsu vyfocenej ale jde o to auto, myslim ze fotku tady na celym foru nikde nemam tak snad pomuze tohle pro predstavu
16v
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: