Jak velkou zimu dela klima v Coupecku ?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Jak velkou zimu dela klima v Coupecku ?
Ahoj, mam dotaz, jak velkou zimu ma delat klima, kdyz ji v poradku ?
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
U digi klimatizace,u 2.gen(GK) je nejmenší nastavitelná teplota 17 stupňů.To už je pro Eskymáky -když jsem Tiburona koupil,tak jsme klimu na 17 stupňů s rodinou zkoušeli-venku vedro,uvnitř příjemná zima,ale každé vystoupení do venkovního horka,bylo jako rána palicí .A všichni jsme to odskákali angýnou .Ten teplotní rozdíl,je už v létě moc-pokud člověk cestuje dlouhou trasu bez vystupování,tak ok.Ale i tak si myslím a nastavuji klimu,že optimální teplota je kolem 20-21 stupňů.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
inak presne v tomto maju automaticke klimy velku vyhodu oproti manualnym nastavis stupne ake chces a ona ti to bude sama regulovat ak budes mat chladnejsie tak ti prestane tak chladit aby sa teplota vyrovnala automat klimu maju v oblube starsi ludia lubo v ich veku ked maju nastavenych na manuale najvedsie chladenie tak ked vydu do tepla mozu dostat infarkt ja ked je maximalne teplo nastavim chladenie na 23 stupnou a je tam vcelku perfektne ako by ste sedeli v miernom tieni s trosku chladivim pocitom menej by som uz ani nenastavoval to uz neni moc dobre na zdravie
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
ja s klimou zkusenosti nemam ale co ji pouzivam teprve chvili myslel sem ze ale funguje tak ze umi regulovat teplotu vzduchu co zni jde , me to ale prijde ze to spis funguje tak ze ona proste chladi porad stejne jen reguluje rychlost vetraku kterou to jde ven . Mozna je to jen pocit nevim, kazdopadne kdyz ji nastavim na 21 tak se mi zda ze jde docela velky chlad z vetracku takze ja ji spis davam tak 22,5 stupne nekdy i 23 a zpomali se vetracek a nefouka to tak moc, jinak mi prijde ze se clovek muze fakt nachladit ani nemrkne. Moc klimu teda nemusim ale je to nekdy opravdu nutnost hlavne posledni dny v tech vedrech bych se asi upekl k smrti Jinak automaticka klima je good to teda jo
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Mohu říct že já jsem s ní jel z liberce do český třeboví a moc jsem to taky nepocítil spíš bych řekl že není směs vyměněná a tím pádem bude v pr....... no a jinak když jsem teda zjistil že to je na prd tak radši jedím s otevřenýma oknama. Ale jak říká Radek (Dede) tak v těhle vedrech by se mi šikla kdyby fungovala. Ale když jsem měnil rozvody zbavil jsem se klimi.
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Xenony H1 6000k
brutus hudba
otec má ve Vectře manuální klimu (žádný displej a čudlíky, klasický kolečka ventilace s navíc tlačítkem na zapnutí kompresoru) a tam taky chladí takřka hned, do 20s a už jsem to jednou přehnal a fakt jsem se nachladil. V tom coupéčku mi ta klima někdy chybí...Hlavně při jízdě po Brně v zácpách.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
jen bych chtel rict ze pokud nechladi, na 90% je v riti neco... pokud bezi kompresor a sepne spojka, pak Vam uteklo chladivo... to ze by se "smes opotrebila" a prestalo to kvuli tomu chladit, nebo ze by to uteklo nepouzivanim.. to nehrozi..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Takže se směs odpařila nebo utelka ven ode mne no a co aspoň to líp jede bez klimy a řemenu na níblack_sheep píše:jen bych chtel rict ze pokud nechladi, na 90% je v riti neco... pokud bezi kompresor a sepne spojka, pak Vam uteklo chladivo... to ze by se "smes opotrebila" a prestalo to kvuli tomu chladit, nebo ze by to uteklo nepouzivanim.. to nehrozi..
Hyundai Coupé 2.0 16v
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Xenony H1 6000k
brutus hudba
- black_sheep
- Moderátor
Re:
vono to nak zvlast vykon neubira kdyz to toci jen remenici, a spojka kompresoru je odpojena tech par kg jsi mozna usetril no, ale to ja radeji udrzuju v nadrzi 5-20l a tim usetrim hafo kgJerry159 píše:Takže se směs odpařila nebo utelka ven ode mne no a co aspoň to líp jede bez klimy a řemenu na níblack_sheep píše:jen bych chtel rict ze pokud nechladi, na 90% je v riti neco... pokud bezi kompresor a sepne spojka, pak Vam uteklo chladivo... to ze by se "smes opotrebila" a prestalo to kvuli tomu chladit, nebo ze by to uteklo nepouzivanim.. to nehrozi..
I ❤ cars
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
A co rovnou jezdit v prazdny karoserii jenom s jednim sedadlem a volantemblack_sheep píše:vono to nak zvlast vykon neubira kdyz to toci jen remenici, a spojka kompresoru je odpojena tech par kg jsi mozna usetril no, ale to ja radeji udrzuju v nadrzi 5-20l a tim usetrim hafo kgJerry159 píše:Takže se směs odpařila nebo utelka ven ode mne no a co aspoň to líp jede bez klimy a řemenu na níblack_sheep píše:jen bych chtel rict ze pokud nechladi, na 90% je v riti neco... pokud bezi kompresor a sepne spojka, pak Vam uteklo chladivo... to ze by se "smes opotrebila" a prestalo to kvuli tomu chladit, nebo ze by to uteklo nepouzivanim.. to nehrozi..
Ja takle jezdil dlouho s favem a to bylo nejlepsi pojezdenicko, kam se na to naky coupe hrabe
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D