Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
dnes som bol v predajni pre accenta a ked som isiel do garaze skoro ma je..... ja nemam podsvietene tie tlacitka na stahovanie okien a dost ma to hneva to akoze podla coho robili ze niekomu to ide a niekomu nie ??urcite sa na to pojdem opytat a ziadat nech to dorobia. jo a ten roky vyroby sa da zisit podla cisla karoserie v servise ti to musia povedat
- Reklama
- CzechJoker
- **
Vy jste koupili akcenta s volantem? Já myslel, že ho už v rámci úspor dávají za příplatek... Ale vážně, kromě těch světýlek mám všechno a i něco navíc.hubis píše:Máme kliku. ...tlačítka, chromovanej znak na volantu nebo výsuvné clonítka...
Mimochodem - všimli jste si billboardu s dvojčetem Rio a POUZE pětiletou zárukou? Kia přece dávala sedm redukovanejch...
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT SS Elegance
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
7 rocna bola a je len na Ceed.. to ze davaju 5 rokov aj na Rio je paradny krop dopredu.. Ford dava 3 roky, Seat u vyssich modelov 5, Chevy tiez 5 rokov na hnacie ustrojenstvo...holt v tomto mozme dakovat Ceedu za prelomenie branCzechJoker píše:Vy jste koupili akcenta s volantem? Já myslel, že ho už v rámci úspor dávají za příplatek... Ale vážně, kromě těch světýlek mám všechno a i něco navíc.hubis píše:Máme kliku. ...tlačítka, chromovanej znak na volantu nebo výsuvné clonítka...
Mimochodem - všimli jste si billboardu s dvojčetem Rio a POUZE pětiletou zárukou? Kia přece dávala sedm redukovanejch...
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- CzechJoker
- **
Nejen na ceed, ale i třeba na sportage. Ono to s tou zárukou ale není až tak žhavé, protože je omezena na 150000 kilometrů. Pokud hodně jezdíš, tak to máš stejně tak na tři roky a finíto.Mexican píše:7 rocna bola a je len na Ceed.. to ze davaju 5 rokov aj na Rio je paradny krop dopredu.. Ford dava 3 roky, Seat u vyssich modelov 5, Chevy tiez 5 rokov na hnacie ustrojenstvo...holt v tomto mozme dakovat Ceedu za prelomenie bran
chrom
ako som uz davnejsie pisal ja mam napriklad ten chromovy znak na volante a tlacitka nepodsvietene... ale som si vsimol na mini zraze v BB, ze ako jediny nemam chromovy pliesok s cislami prevodovych stupnov na salpake...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
- CzechJoker
- **
Re: chrom
Co kus, to originál_miv_ píše:ako som uz davnejsie pisal ja mam napriklad ten chromovy znak na volante a tlacitka nepodsvietene... ale som si vsimol na mini zraze v BB, ze ako jediny nemam chromovy pliesok s cislami prevodovych stupnov na salpake...
A co teprve až začneme koukat pod kapotu, jaké že máme modifikace motorů a co kdo má a nebo nemá...
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemám nic chromové ani řazení ani volant ten znak a ani nic na krzytu motoru... 2/2008 koupené. jinak opravdu co kus to originál !!!!!!!!!!!!
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- CzechJoker
- **
Fiko píše:A nenajde sa nikto kto to rozmontuje a pozrie ci su symboly na tlacitkach priesvitne a staci dopajkovat diody aby to svietilo? Ja som sa minule chystal len som nenasiel spravne naradie. S tym mojim som to nevedel zhodit.
ja som si bol vcera pre auto a hned v pondelok idem za predajcom ze co to ma znamenat lebo ja som sa predtym pytal ci to je podsvietene a on tvrdil ze ano a fakt ma to dost stve ze len jedno je podsvietene. skusim ziadat nech to dorobia tak som zvedavy co mi na to povedia
No aj mna to stve. Predajca ti to nedorobi. Povedia ti, ze sa da menit iba cely ten panel a spominal mi cenu zda sa mi cca 6000sk. U Ria je to tak, ze modelova rada 2007 to ma este podsvietene a modelova rada 2008 uz nie. Auto som objednaval v oktobri-novembri a nikto ich neprosil o model 2008. Predajca sa este chvalil, ze uz mame model 2008. A chyba tam krytka zrkadla v slnecnej clone, osvetlenie zrkadla a osvetlenie tych tlacitok. Preco by som mal byt o toto ukrateny, ked som zaplatil tak isto ako niekto, kto dostal model 2007 a vsetko toto ma?!
Kia Rio II 1.4 Sporty
- ZdeněkSvoboda
ovladace
sice som nic nerozoberal ale tie moje tlacitka pre ovladanie su take ze symbol okna je priesvitny. takze bud tam je aj ziarovecka resp led a chyba kablik alebo mozno len ten kablik nie je pripojeny!!! co by bol ten lepsi pripad. ale priesvitne su... alebo mozno v nutri nie je ani ziarovka ani led a ani konektor na pripojenie a ani kablik v dverach a potom to nestoji za namahu spekulovat nad rozsvietenim zadnych a spolujazdcoveho tlacitka pre okno...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
kdyby svitíly všechny tak to by bylo super ale ja sem rád i za to jedno. u C3 sem měl okna na švihadla... to podsvícení mě nějak nevadí a ted už nemá smysl to řešit..
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km