Fitr vzduchu v kabině ?
Moderátor: Moderátoři
Fitr vzduchu v kabině ?
Zaslechl jsem, že Atos má vzduchový filtr na vstupu do kabiny. Mužete mi někdo poradit kde se nachází a jaký je přístup na výměnu, nebo vyčištění. Zdá se mi, že za jízdy bez použití ventilátoru málo proudí vzduch dovnitř vozu. Návod je velmi skromný v informacích a majitele odkazuje na autorizovaný servis.
Naposledy upravil(a) RODAJ dne 15 srp 2008, 09:36, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Pylový filtr vzduchu pro ATOSE
Protože mi nikdo z členů neporadil a je zde zřejmě jen mnoho čtenářů dichtivých po řešení vlastních problémů, tak jsem se pozeptal u dvou servisů. Bohužel jsem byl zklamán, nejsou vůbec dostupné informace tohoto typu, nebo spíš ,,zadarmo ani kuře nehrabe,,. Další dotaz byl u auto KELLY, kde mi z katalogu zjistili, že ATOS žádný filtr nemá !!
Takže jedno z řešení - částečně ucpaný vstupní kanál.
Nejnovější zpráva: AUTOSTYL Brno a.s. - Sklad ND Hyundai Našel jsem konečně jednoho účastníka, který odpoví na každou otázku a má i ND.
Atos bez klimatizace nemá žádný kabinový filtr a protože je vzduch veden složitou cestou, neucpe se žádným listím, musí být ventilátor neustále zapnutý
Takže jedno z řešení - částečně ucpaný vstupní kanál.
Nejnovější zpráva: AUTOSTYL Brno a.s. - Sklad ND Hyundai Našel jsem konečně jednoho účastníka, který odpoví na každou otázku a má i ND.
Atos bez klimatizace nemá žádný kabinový filtr a protože je vzduch veden složitou cestou, neucpe se žádným listím, musí být ventilátor neustále zapnutý
Naposledy upravil(a) RODAJ dne 04 bře 2009, 14:05, celkem upraveno 4 x.
Já jsem nic takovýho nezaregistroval, nicméně filtr jsem neobjevil. Jedině že by byl někde v motorovém prostoru u výměníku klimatizace.Jurajc píše:Neviem ako je to u Vas, ale v nasom ziadny filter urcite nie je. Ked pustim vetrak naplno a prepnem polohy fukania tak vyletia cez otvory drobne castice listia a ineho sajrajtu co napada cez vonkajsiu mriesku.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mno Atosa nepoznam, ale vacsina aut ma filter vzduchu za prepazkou pred spolujadzcom - teda skus pozriet tam (odklopit prepazku spolujazdca a malo by to byt za nou)
v manuale k vozidlu ale taketo veci musia byt - kapitola "Udrzba svepomoci"
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Díval jsem se, není tam. Pokud není pod šroubama. Asi v Atosu fakt není.Mexican píše:mno Atosa nepoznam, ale vacsina aut ma filter vzduchu za prepazkou pred spolujadzcom - teda skus pozriet tam (odklopit prepazku spolujazdca a malo by to byt za nou)
Jestli tam lítá bordel, tak tam určitě fitr není. Zabránit se tomu dá, že se na nasavač vzduchu navlíkne dámská punčocha ( ustřižená )
A nervěte z Vašich poloviček punčochy za jízdy, aby si to nevykládaly nějak špatně
..........................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
A nervěte z Vašich poloviček punčochy za jízdy, aby si to nevykládaly nějak špatně
..........................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Re: Fitr vzduchu v kabině ?
Ahoj,
Atos není vybaven kabinovým (pylovým) filtrem.
Atos není vybaven kabinovým (pylovým) filtrem.
Kde to nasává ten vzduch? Když jsem měnil filter tak sem si ničeho nevšiml, že by to bylo někde ve spodní části? To by zase bralo sajrajt
Hyundai Atos, 46 kW, r.v. 2006, 50 000 KM
- Michal Janoušek
- *
- Kontaktovat uživatele:
Mam Atose bez klima a filtr vzduchu v kabině nemam
Atos Prime 1.0 GLS 43,4 kW 59K
Tak si to už ujasněme...Filtr vzduchu do kabiny má jen atos s klímou, jinak je uplně bez filtru. Ǔdajně se nemůže ucpat kvůli složitému potrubí. Někdo to vyřešil tím, že na vstup vzduchu natáhl punčochu nebo něco podobnýho...mě teď jen zajímá poslední věc, kde to ten vzduch nasává. Díky
Hyundai Atos, 46 kW, r.v. 2006, 50 000 KM