KOUPĚ PRVNÍHO COUPE Z BAZARU- prosim o jakoukoliv radu:-)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
KOUPĚ PRVNÍHO COUPE Z BAZARU- prosim o jakoukoliv radu:-)
Dobrý den,
tak konečněš plánuju koupi svého prvního vlastního auta a když jsem viděl coupe(1997-99) uplně jsem se zamiloval:-)) Prohledávám něměcké stránky, věřim jim více než českým autobazarum( na doporučení) a shánim něco okolo 60-70 tisíci kč. Je jich tam spousta, najeto kolem 150 tisíc. Chci se zeptat jestli nemyslíte, že už to po tolika km jen dosluhuje a vydrží? Díky moc všem za jakýkoliv rady týkajících se koupi z bazaru tohoto auta.
tak konečněš plánuju koupi svého prvního vlastního auta a když jsem viděl coupe(1997-99) uplně jsem se zamiloval:-)) Prohledávám něměcké stránky, věřim jim více než českým autobazarum( na doporučení) a shánim něco okolo 60-70 tisíci kč. Je jich tam spousta, najeto kolem 150 tisíc. Chci se zeptat jestli nemyslíte, že už to po tolika km jen dosluhuje a vydrží? Díky moc všem za jakýkoliv rady týkajících se koupi z bazaru tohoto auta.
- Reklama
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
Bazar
Problém je ten že at z bazaru nebo od určité osoby nebo z čech nebo z německa nebo třeba z pr.....je ten že tyhle auta jsou na to jak vypadají levná a krásná a proto si je může dovolit téměř každý mladý člověk a podle toho stím většina lidí jezdí.I já mu dávám na pít.Jestli se ti podaří trefit kus kterej bude jezdit bez problémů.Tak si měl velké štěstí.Já ho nemám.
Renault Megane 1,6 55kw
- black_sheep
- Moderátor
ja ho asi mel.. sice me ted bude stat tak 20tku za udrzbu+neco za schnily lemy po roce jezdeni, ale zase mam 27tis najeto za ten rok, coz je dost v pohode, pac to znamena min nez 1kc/km
kazdopadne never moc tomu ze ma auto najeto 90.000 a po nejakym neboztikovi a jaka je to vonavka, spis to radeji vsecko dukladne projdi, projed a hlavne, neber hned prvni...
radsi kup nejaky co ma najeto 190.000 ale bude krasne behat, bude pravidelne udrzovany a co nebude mit kazdy plech jiny odstin, a kryty od airbagu budou pasovat a ne ze to bude propadly, mekky a kontrolka bude zustavat svitit a nebo se nerozne vubec a jeste Ti budou tvrdit ze to tak je..
kazdopadne never moc tomu ze ma auto najeto 90.000 a po nejakym neboztikovi a jaka je to vonavka, spis to radeji vsecko dukladne projdi, projed a hlavne, neber hned prvni...
radsi kup nejaky co ma najeto 190.000 ale bude krasne behat, bude pravidelne udrzovany a co nebude mit kazdy plech jiny odstin, a kryty od airbagu budou pasovat a ne ze to bude propadly, mekky a kontrolka bude zustavat svitit a nebo se nerozne vubec a jeste Ti budou tvrdit ze to tak je..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
svatá pravda. S tou kontrolkou vaku, důkladně zkontroluj, zda shasíná nezávisle na jiné kontrolce. Nejčastěji se po nehodě napojuje na kontrolku ABS. Ale i to se dá obejít nějakým časovým spínačem.. Pořádně to projdi, nebo vem s sebou někoho, kdo už jedno Coupé má a je z okolí a bude ochoten s tebou jít.. Ten uvidí víc, když už to auto nebo měl nějaký ten pátek má a ví co kde a jak...Teda pokud to není někdo, kdo do toho jen leje benzín a vše nechává na servisu..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Vybírám z různých izerátu hlavně na mobile.de. Měl by tam jet jeden známej,kterej dělá automechanika,ale s hyundai coupe asi žádnou zkušenost nemá. tak myslíte¨, že oko mechanika postačí?:-) Snad bude vědět na co se zaměřit a co pořádně zkontrolovat,ale do motoru neuvidí asi nikdo:-( Jinak já jsem z Prahy. Tak to snad budu mít štěstí,ale mam z toho docela strach,aby se mi to po pár metrech nerozsypalo... Přece jen ještě budu chodit do školy, tak nevim jak by to bylo s případnejma opravama:-))
cupko
Také mam během prázdnin zájem si coupe pořídit, chtěl bych ale ročník 99. do stovky najeto a cenakolem 90tisic, projel jsem snad vsechny bazary v cr a takove existuji dvě. Chtěl bych se zeptat jestli jsou nejake rozdily v udrzovani mezi normal modelem a fx, sx. Zvlast model sx, na nějž jsem našel pouze jeden inzerat se mi velmi libí.