Zadni misto
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Zadni misto
Cao, chtel bych se zeptat jak unosne je misto vzadu, jsem uz mesice rozhodnuty si tento vuz poridit, jiz se k tomu schyluje, ale ted jsem nekde narazil na kritiku zadniho prostoru..ja jezdim kazdy tyden ve ctyrech z usti n/l do plzne cesta na dve hodky, da se to vydrzet?ci ne jen vydrzet, ale jestli je to proste snesitelne, dekuji moc
- Reklama
vuz
co se tyka vozu v zajmu je kupovat si rocnik 99-00. 2.0 fx
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jsou ty dvě osoby co mají sedět v ádu slečny a nižší postavi tak není problém ale pokud to je osoba višší tak to neí pro ně dobrý ...jezdil jsem z český třeboví do kvasin do práce ve 4 a vzádu chlapy nadávali .....a to jsme jezdily jenom 45 minut ....ale pokud se ti auto líbí tak si ho kup ....já jsem si ho prostě koupil už mám druhé a v zádu jsem nesedělel a nic mě nevadilo a ten kdo tam seděl měl být rád že aspon jede.
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
pokud budete vzadu jezdit ve čtyřech, Coupé si určitě nekupuj. Není to prostě sedan nebo kombi. To auto je postavený pro 2 osoby, vzadu to jsou jen nouzovky pro štíhlé lidi do 170cm. A pořád se otravovat s vystupováním kvůli "zadním" pasažérům je taky otrava..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
delphino
jasny, dikes, tak ja jedu ve ctyrech jen jednou tydne ze vejsky, do skoly jezdime v nedelu ve dvou a patky na cestu dom par lidi vezmu, preci jenom to kilco prispen na beno od kazdeho se hodi, ale budu si holt vybirat jen z holek ci prvaku= )), sice to uz nebude vzadu takovej luxus jako ted s mym citroenem zx combi, ale uz tu rakev nemuzu vystat.