ne, nepraskajíjpis píše:Nepraskají ty úchyty?
Instalace radia
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Plech.ámeček
Accent 1,5 CRDi VGT elegance Gold Beige
- Reklama
Kolko penazi stoji celo a drziak??o5martin píše:Tak tak, u 1DIN jsem to taky tak řešil. Koupil sem si sle 2DIN takze sem musel vyndat čelo, demontovat 1DIN plechový držák, namontovat 2DIN držák a nasadit 2DIN čelo. Dotaz byl asi směřován jak demontovat to čelo aby si se dostal k tomu plechovému držáku... No jak to jen říci slušně.... je to vopruz ale jde to musíš mít pár páčidel a dávat bacha aby si nepočkodil čelo, je tam nacvaklé na cca 8ks úchytů po obvodě ....Rudolf píše:V obou autech jsem to vyřešil tak, že jsem radio vrazil do originálního rámečku a "vytěsnil" ohnutým kartonem. Je to v pohodě, nevrže, neklepe a případný zloděj Ti páčidlem nezk.... okolí autorádia.
Ja by som chcel vymenit original 2DIN za 1DIN DVD TV radio....
O tomto radiu uvazuji taky. Jestli se nepletu, tak USB neni na prednim panelu, ale je vedno dratem zezadu, jak Ti toto vyresili? Podle me neni kudy to dostat ven?HCD píše:Ja mam radio ktere oni nabizeji k vozu primo (ale o 1000 levnejsi z shopu na netu). Blaupunkt MP57 Hamburg mam pocit.. Zeptam se jich na to az tam za 7-14 dni pojedu pro parkovaci senzory a loketku..peaty píše:Ake mas radio? Toto vyzera ako zaujimava vychytavka:) Inak mne to autoradio vrzgalo sem tam, potom v servise s tym nieco porobili, vrzganie skoro zmizlo, akurat sa objavuje na trojke ak je motor v otackach cca 1500 a pridava sa, chvilku to vrzga a od cca 1600 otacok uz je to v pohode... Zase to bude treba pretesnit... Hadam sa to ale vyriesi...HCD píše:Tome az bude cas, predvedu:) Stejne si radio necham predelat az pojedu do servisu (cca za 2 tydny) - chtel bych aby mi ho napojili na tachometr pac me nebavi porad upravovat hlasitost v zavislosti na rychlosti..
A pak, je tedy lepsi radio vystlat a nebo jak vyndat ten original plech ram?
Moc dekuji za odpoved
Ten kabel mam vyvedeny do kasliku:) Je to v poho... A to radio je vystlane a je to celkem v poho:)okxs píše:O tomto radiu uvazuji taky. Jestli se nepletu, tak USB neni na prednim panelu, ale je vedno dratem zezadu, jak Ti toto vyresili? Podle me neni kudy to dostat ven?HCD píše:Ja mam radio ktere oni nabizeji k vozu primo (ale o 1000 levnejsi z shopu na netu). Blaupunkt MP57 Hamburg mam pocit.. Zeptam se jich na to az tam za 7-14 dni pojedu pro parkovaci senzory a loketku..peaty píše: Ake mas radio? Toto vyzera ako zaujimava vychytavka:) Inak mne to autoradio vrzgalo sem tam, potom v servise s tym nieco porobili, vrzganie skoro zmizlo, akurat sa objavuje na trojke ak je motor v otackach cca 1500 a pridava sa, chvilku to vrzga a od cca 1600 otacok uz je to v pohode... Zase to bude treba pretesnit... Hadam sa to ale vyriesi...
A pak, je tedy lepsi radio vystlat a nebo jak vyndat ten original plech ram?
Moc dekuji za odpoved
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Tak jsem se zeptal v autorizovaném servisu, jak mam laskavě nainstalovat rádio do toho jejich úžasného rámečku. A odpověď mi vcelku vyrazila dech, no, spíše pobavila. Jejich technici to dělají tak, že nastřihnou ten zabudovaný rámeček, zohýbají ho tak, aby zmenšili otvor a pro každé rádio pak manuálně upravují. Na otázku, zda-li radio pak půjde normálně vyndat, mi bylo zodpovězeno, že "snad jo" - "v tom nevidím problém" No nevím, když mi někdo zohýbá plechy tak, aby to mam pěkně drželo.
A Máte někdo zkušenost z cenou za montáž rádia v autorizovaném servisu. Mě bylo řečeno tak 300-350,- , ale technik spíš s tou cenou na mě působil, jako nějaký vietnamec na tržnici, jistý si vůbec nebyl
A Máte někdo zkušenost z cenou za montáž rádia v autorizovaném servisu. Mě bylo řečeno tak 300-350,- , ale technik spíš s tou cenou na mě působil, jako nějaký vietnamec na tržnici, jistý si vůbec nebyl
Jestli si chcete kupovat radio, které má nějaké vývody vzadu a ty potřebuje vyvést ven/dopředu (např. mikrofon, anténa), tak si to řádně promyslete. Mě kvůli těmto dvou věcem prováděl servis montáž rádia 2 hodiny!!!! Museli kvůli tomu vývodu rozmontoval komplet celou palubku. Sice to nakonec udělali moc pěkně, ale čas a tisícovka je včudu.
ja mam sice integrovane radio ale kazde radio sa vytahuje uchytkami co su original ku radiu "vidlicky" tie zasunies do radia a vytiahnes ho tak som to robil vzdypeaty píše:Ako vytiahnem autoradio z tej palubnej dosky? Mam tam pioneera co tam kedysi davali, ked este nefungovalo to origo radio od hyundaiu. Vrzga mi to a tak si to chcem porobit sam... Diky...
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
aftermarket radia sa vytahuju dvoma hacikmi (pliesky) ktore by si mal mat v krabici od radia. tie sa zasunu k ramu radia a radio sa povytiahne...peaty píše:Ako vytiahnem autoradio z tej palubnej dosky? Mam tam pioneera co tam kedysi davali, ked este nefungovalo to origo radio od hyundaiu. Vrzga mi to a tak si to chcem porobit sam... Diky...
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze nie, nevytiahnes to.. co viem, zdy sa to vytahuje za pomoci tyxto plieskov, resp nevidel som iny postup ako to radio vytiahnutpeaty píše:Takze bez tych plieskov to nevytiahnem?Mexican píše:aftermarket radia sa vytahuju dvoma hacikmi (pliesky) ktore by si mal mat v krabici od radia. tie sa zasunu k ramu radia a radio sa povytiahne...
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Re: Instalace radia
da sa to vybrat aj bez plieskov kamos si pomohol sroubovakom a kladivkom a skoro sa mu to aj podarilo
- ZdeněkSvoboda
Re: Instalace radia
Co znamená skoro??
Dok..rvená palubovka od šroubováku nebo minul šroubovák kladivem a prorazil ji
Dok..rvená palubovka od šroubováku nebo minul šroubovák kladivem a prorazil ji
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)