sportovní pružiny
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Podle mě je to úplně jedno.mirec píše:Okrem toho ze mas obity chladic odporucil by si znizenie podvozku ? ja nad tym uvazujem ale vsade su pre a proti a neviem sa rozhodnut je to lepsie teraz ked to mas znizene alebo je to uplne jedno ? poradte mi prosiiiiimmeexiko píše:No já to mam snížený a je to mazec
Kdybyste viděli ten vomlácenej chladič
Jde jen o to že auto vypadá o hodně líp. Už sem to tak v létě koupil, Kdyby to nebylo snížený a s timhle spoilerem tak do Ac nejdu.
Pokud seš mladej a blbej tak to dej dolu!!!
Hnuydai Accent 1.3 62kW r.95
dej to na zem.není to zas tolik pravda.měl sempředchozí káru taky na zemi a když nejezdíš vyloženě po poli tak auto tolik netrpí.a ten omlácený chladíč to je divný.3 cm rozdíl snížení nemůže být tak znatelný na tom aby si měl rozmlácený chladíč.eště se mi to nestalo.každýž auto dávám na zem.líp to sedí můžeš profrčet zatáčku a dřepí to a nehoupe se to.a navíc norma je taková že na seriové tlummiče se max sničuje 4cm pak to zatraceně trpí.nejlépe je na original tlumiče to sundat tak o 3cm.lidi co nikdy neměli teto podvozek to nemohou posoudit a na řečích jiných nereaguju.musíš vědět sám.a spoilery sou bomba žádný HRABLO pokud to ladí a je to akorát
Ja to beru tak, ze dat do desetiletyho auta pres 10 tisic mi pripada nesmyslny. Ale je to kazdyho vec. Forum je od toho, aby kdo chce, hodil svou myslenku a jinej, kdyz chce, ji zvedne... To je cely.lukas.frela píše:lidi co nikdy neměli teto podvozek to nemohou posoudit a na řečích jiných nereaguju.
Á chlapec Má motor jako Já,tak to bude v dobrým stavu!!mirec píše:len je rozdiel mat 10 rokov stare auto ktore stalo 7 v garazi mam najazdene asi 40tisic...z toho asi 6tisic posledny rok bolo najazdene...Felotron píše: Ja to beru tak, ze dat do desetiletyho auta pres 10 tisic mi pripada nesmyslny.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já nevím, ale zrovna investice do sport. podvozku......proč ne, když na to peníze jsou. Moje auto je starý 9 let a mít "zbytečný" peníze, tak je do toho taky dám. Jsou investice a investice, ale zrovna tahle autu pomůže, tak proč ne........
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Divné to není Farmáři! Stává se to ,Já už jsem Měl takový starší auta,kteráFarmář píše:raci bych bral auto ktere 7 roku jezdilo nez 7 roku stalo v garazi..hmmm trochu divne neee
skoro vůbec nejezdila!!Vzpomínám si na Peugeota 205 1.8D z roku 1987 a stálo v garáži v Německu u jednoho důchodce a mělo servisní knížku a
na jeto 15 000km-ů a auto bylo jako nové a to doslova a můžu Ti říct,že už takovou 205-píďu už nikdy neuvidím
To auto stačilo dát akorát za vytrýnu,jako dochovaný kousek do muzea!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)