Vyndání zadních sedadel
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vyndání zadních sedadel
Zdravím sem autový antitalent Mám Hyunday accent třidverak rv 1998. Jedu na dovolenou ale budu bohuzel spát v autě tak mě napadlo, že bych si udělal vzadu po vyndání sedadel postýlku Ale nějak sem nepřišel na to, jak se ty sedadla vyndávají Vím, že podobné téma tu už je, ale tam sem odpověď na tuto otázku nenašel, mohly by jste mi prosím napsat nějaký "zhruba" návod Díky za odpověď.
- Reklama
No zadní sedáky od sedadel jdou oddělat úplně, zadní opěradla jdou sklopit podle toho jestli máš dělený opěradla nebo ne (oddělat asi taky, ale ne uz bez povolovani ruznych sroubu) a opěrka pod hlavu u ridice respektive spolujezdce jde oddelat dost pravdepodobne taky, ale nezkousel jsem. Chce si to jen trosku pohrat
Nicmene by me taky zajimalo jak docilit takove nejake luzkove upravy, aby se tam dalo nouzove prespat, nezkouseli jste uz nekdo neco?
Nicmene by me taky zajimalo jak docilit takove nejake luzkove upravy, aby se tam dalo nouzove prespat, nezkouseli jste uz nekdo neco?
Hyundai i40, 2012 Premium
a accentovi jsem už prespal a ne jednou kdyz sem byl nekde na akci....ale neni to vůbec pohodlne mam tridverak a v zadu se vyspat nejde at se sedadlama udelas cokoliv takze jedine na prednim sedadle...jde dost zklopit a clovek kdyz je upa zniceny po parbe je rad ze ma kde lahnout takze pohoda
Hyundai Accent 97 1,3 62Kw......Prodáno
Toyota Avensis 2,0 Tdi 81Kw 2001
Toyota Avensis 2,0 Tdi 81Kw 2001