Moderátoři: Martun, Moderátoři
HCD píše:Zdravim,
ja kdyz jsem si byl nechat montovat parkovaci senzory, chtel jsem i puvodne ty lapace. Ale technik z Hyundaie (ac byl sam proti sobe) mi to rozmluvil, protoze pry ty lapace nakonec nadelaji vic skody nez uzitku. Dostavaji se mezi plech a lapce necistoty a ty potom na tom plechu za par let udelaji peknou paseku. Tak jsem se na ne nakonec vybodl..
Ale jak rikam, je to nazor technika, ktery jen predavam dale:)
DEXTER : Prosim Tě, jestli ty univerzální zástěrky namontuješ, nafoť je a dej na klub. Vypadali dost dobře a hlavně cena byla super !!DEXTER píše:mne sa auto paci bez tych lapacov ale nechcem mat dvere obuchane od kamienkov a ta cena co chce za to hyundai je fakt drzost tak sa necham prekvapit
Vilda píše:DEXTER : Prosim Tě, jestli ty univerzální zástěrky namontuješ, nafoť je a dej na klub. Vypadali dost dobře a hlavně cena byla super !!DEXTER píše:mne sa auto paci bez tych lapacov ale nechcem mat dvere obuchane od kamienkov a ta cena co chce za to hyundai je fakt drzost tak sa necham prekvapit
Jinak moje zkušenost, zástěrky dávám vždycky a hlavně dopředu. Na předním blatníku, u prahu je kapsa. U Twinga jsem je otevřel a vydlabal s každé skoro půl kila bláta a písku. A to za dva roky provozu ! Taky to tam bylo pěkně chycený rzí. Kapsy jsem vyčistil, vymazal vazelínou s olejem a namontoval zástěrky. Nedávno jsem to kontroloval a kapsy jsou prázdné a mastnéTakže můj názor je, zástěrky v každém případě namontovat
i neoriginály. A když pojedu na garančku, tak je prostě sundám ...........
..............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Mám je na autě hned za salonu a nic v servisce dopsanýho není - ani montáž závěsnýho zařízení, ale ta je uvedená v TP a musí jí provést autorizák aby nepadla záruka. Takže lapače nečistot se do servisky tuty nepíšou. Pokud budeš mít ale nějaký neoriginální, tak to "každej Lojza" pozná i bez servisky...Pallew píše:Zaujimalo by ma ci sa namontovanie zasteriek pise do servisnej knizky a teda ci "nejaky Lojza" ma ako zistit ze ich mas montovane doma, alebo v servise.
Btw, mam vinove auto 1 mesiac a uz som nasiel dva brutalne skrabance. Neviete ci sa na to vztahuje nejaka zaruka ? V predu na kapote mam doslova dieru v laku od nejakeho odleteneho kamienka a v zadu hore na kufri mam skrabanec dlhy 30 cm.. nechapem ako sa to mohlo stat, ale som z toho smutny. Ako to auto bude vyzerat o 5 rokov ?
Pallew
Accent 1.4 rok 2008
Pallew píše:Zaujimalo by ma ci sa namontovanie zasteriek pise do servisnej knizky a teda ci "nejaky Lojza" ma ako zistit ze ich mas montovane doma, alebo v servise.
Btw, mam vinove auto 1 mesiac a uz som nasiel dva brutalne skrabance. Neviete ci sa na to vztahuje nejaka zaruka ? V predu na kapote mam doslova dieru v laku od nejakeho odleteneho kamienka a v zadu hore na kufri mam skrabanec dlhy 30 cm.. nechapem ako sa to mohlo stat, ale som z toho smutny. Ako to auto bude vyzerat o 5 rokov ?
Pallew
Accent 1.4 rok 2008
SlavoRK, co mozem chapat pod pojmom "namiesat farbu"?SlavoRK píše:Ahoj, ja som mal 2 mesačné auto a šiel som na Slovensko cez Makov, doma som na prednej kapote našiel 2 diery od kamienkov-odlúpnutá farba, po bokoch tiež 2-3... Stane sa. Nechal som si namiešať farbu, zapatlal som to, na to lak a rozleštil a je kľud. Alebo si zožeň korekčnú tyčinku- farebnú.. Bolo tu toho o tom popísané dosť..
No a teraz našťastie už toho moc nepribúda- max nejaké obité miesta na bočných lištách, od magorov, čo nevedia parkovať a hlavne opatrne otvárať dvere...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |