PROSÍM POMOC NEJEDE.
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
PROSÍM POMOC NEJEDE.
Zdravim všechny,mám dost velkej problém mám lantru kombi 1.8 kombi rok 96. A nestartuju,naposledy sme jel na dalnici a najednou vypnul motor,a konec,otevru motor a koukam na pojistky a mam prasklou ECU pojistku,tak ji vyměnim nastartuju coz neslo....ujedu tak 50m a znova,zase prasklá,nevim co s tim.poradne prosím..Je nekde skrat.nebo já fakt nevim..díky moc.
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to přesněji rozepsat. Hlavně nechápu to jak píšeš že " nastartuješ což nešlo ... ujedeš tak 50 m a znovu praskla. Teď teda nevím jak si ujel těch 50m když ti to nešlo nastartovat Si to tlačil? Pokud si to tlačil tak si měl klíček v zapalování a zaplou elektriku? Co je to za obsah?
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to projít elektriku jestli se ti někde neskřípl kabel o kostru. Ale pokud nejsi elektrikář nebo se v tom moc neorientuješ, tak bude nejlepší navštívit autoelektrikáře.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Cau, pokud se vyznas v elektrice podivej se na www.hmaservice.com,
najdi si svoje auto a zadej klicove slovo pro vyhledavani a nech si to tam najit, je tam spousta schemat. Najdes tam jednotlive uzly i jejich umisteni.
Kazdopadne pokud se nepletu je z ECU rizene i zapalovani, takze tam budou vykonove prvky. Muzes udelat pokus, odpojit periferie od ECU a zkusit jestli ti ta pojistka vypadne. Ale nezkousel jsem to, praqvdepodobne ti to bude generovat zavadu odpojene veci, takze tohle spis ne. Zkontroloval bych zapalovani, a vodice vedouci kolem kostry, jestli nekam taky nenatekla voda, popripade jestli nekde nevypadl drat apod. Ale jak psal Rasty, pokud si nejsi jisty, radeji se do vetsich rozebiracich akci nehrn
najdi si svoje auto a zadej klicove slovo pro vyhledavani a nech si to tam najit, je tam spousta schemat. Najdes tam jednotlive uzly i jejich umisteni.
Kazdopadne pokud se nepletu je z ECU rizene i zapalovani, takze tam budou vykonove prvky. Muzes udelat pokus, odpojit periferie od ECU a zkusit jestli ti ta pojistka vypadne. Ale nezkousel jsem to, praqvdepodobne ti to bude generovat zavadu odpojene veci, takze tohle spis ne. Zkontroloval bych zapalovani, a vodice vedouci kolem kostry, jestli nekam taky nenatekla voda, popripade jestli nekde nevypadl drat apod. Ale jak psal Rasty, pokud si nejsi jisty, radeji se do vetsich rozebiracich akci nehrn
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
*** Ivan je nejlepsi!!! ***