Popraskane vyfukove zvody
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Popraskane vyfukove zvody
Zdravim. Mam Elantru 1,6l 16V na ktorej mam popraskane vyfukove zvody. Zatial som nevolal do Hyundai, ale isto to bude riadna pecka (+-25000 - zvody su spojene s katalyzatorom). Nevie niekto kde mozem zohnat na SVK vyf. zvody za prijatelnu cenu?
dik
dik
Hyundai Elantra 1,6l 16V, 79KW, 2002
- Reklama
Tohle je známý problém Lanter, Elanter i Coupé. Já měl taky prasklé svody na Elantře 2.0 benzín. Naštěstí výměna proběhla na záruku. Cena i katem, který je součástí svodů? Celkem legrace. 37 000 kč Šikmouni to dělají z nějakého totálně sračkoidního materiálu. Ty jsi snad dvacátý případ, o kterém vím. Někdo si to tady nechával vařit. Co ale vím, tak to moc dlouho nevydrží a časem to zase praskne.
Tady máš odkaz http://www.automatejcek.cz to svaření asi moc nepomůže, je to nějakej mizernej matroš.
Lantra sedan 1,6 16V r.v.96
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Já tohle řešil na coupe. Praskly svody a cena cca 25000 s katem (je to spojené natvrdo). Po zkoumání se to opravilo za cca 5000kč. Katalizátor se odřiznul od svodů a navařila se na kat přiruba z Lantry J2 2.0 a použili se z ní i svody (má stejné svody jako Coupe GK a elantra). Poté už se jen nasadily svody a hotovo. Jediná nevýhoda je že díky té navařené přírubě na kat šel výfuk cca o 5cm níž, ale zatím jsem ho nikde neškrtnul Svody jsem koupil za 3500Kč a cca 1500Kč vyšla příruba a práce
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- black_sheep
- Moderátor
Cao panove,
tak jsem sundal kryt svodu a zjistil ze uz jsou zavareny, a ty svary uz maji zase miniaturni trhlinky, takze bych rekl ze je to nahovno
Co s tim?? prekvapilo me, ze to neni jeden dil s katakem, pac je na nem priruba, takze se to da vsecko odsroubovat a snad bych to zmakl sam..
ted jen kde levne sehnat svody, tesneni?? Je to coupe prvni generace, tj. RD 2.0 102kW
tak jsem sundal kryt svodu a zjistil ze uz jsou zavareny, a ty svary uz maji zase miniaturni trhlinky, takze bych rekl ze je to nahovno
Co s tim?? prekvapilo me, ze to neni jeden dil s katakem, pac je na nem priruba, takze se to da vsecko odsroubovat a snad bych to zmakl sam..
ted jen kde levne sehnat svody, tesneni?? Je to coupe prvni generace, tj. RD 2.0 102kW
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
black_sheep Ja ich mám zvárané i kamoš a drží to už dva roky. Tam kde bola prasklinka to majster karbofrézkou zabrúsil do korýtka a potom zohrial zvody s autogénom na 150 st.c. zváral to špeciálnou elektródou na zliatiny, že až to vystydne aby zvar nepráskal, ak ho zahrieva teplota od motora. Krásne sa to zalialo, ten járek obrúsil aby to nebol len povrchový zvar.
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
- black_sheep
- Moderátor
ja jsem to jeste jednou poradne zkontroloval s baterkou v ruce a praskle nejsou... jsou ale zavareny jeste od nemcu, ale vypada to, ze kvalitne, tak snad to neco jeste vydrzi... ale ten material je pekny shit to vam teda povim
I ❤ cars