okno, kde je chyba?

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Karlosy
*
Kontaktovat uživatele:

okno, kde je chyba?

Příspěvek od Karlosy »

tak jsem dneska zkousel rozdelat okno a natocit, u toho plastovyho kusu co jezdi po te kolejnici ale nevidim nic neobvykleho, nenasel jse zadny stopy po ulomenine nebo tak neco, tak nevim. Urcite uz spousta lidi toto resila, tak proto se ptam, co je spatne :?: :?: :?:
http://www.youtube.com/watch?v=y2hOk6EYyyE
Hyundai i40, 2012 Premium
Reklama

pražus
*

...

Příspěvek od pražus »

Tipnul bych to na prasklou gumu v místě kde se zasouvá do dveří, mám ten samej problém, když chceš stáhnout okénko vyjede z gumy co je ve vodící liště a zpátky už to nechce. Jinak je tu o tom tuším už nějaké téma. ps: Kdyby si věděl kde sehnat náhradní gumy dej mi prosím vědět. Díky.
Hyundai Accent 1997 - 1.3i Elegance GLS (62kW/84k)
Kam se hrabou fujFeliny a Fóbie...
Karlosy
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlosy »

No jestli myslis tu co je v ramu dveri, tak tim to asi nebude. To bude neco v tom stahovaku, ale docela by me zajimalo co :)
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Oddělej sklo ze stahováku a zkus,jak to jezdí samo.Pokud dobře,takje problém v gumách,nebo usazení okna do rámu.Pokud špatně,tak je problém v motorku,nebo je zatuhlá vazelína na vodicí liště.
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
Kamil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil »

tatulda píše:Oddělej sklo ze stahováku a zkus,jak to jezdí samo.Pokud dobře,takje problém v gumách,nebo usazení okna do rámu.Pokud špatně,tak je problém v motorku,nebo je zatuhlá vazelína na vodicí liště.
To je dobrá rada.Já bych to taky typoval na ty gumy.Mě ty gumy stačilo promazat.A fachčí to do teď.Ani přes zimu nebyl problém.
Hyundai Accent 1,5 12V r.v. 96
Obrázek
Karlosy
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlosy »

no gumy jsem promazaval jak divej, spis jse videt jak takovej ten plastovej jezdec ma vzhledem k te kolejnici takovou nejakou vuli, tak nevim, jestli to tak je ok nebo uz je to proste vychozeny
skullin
*

Příspěvek od skullin »

taky jsem mel ten samej problem tak mi tady poradili promazat vodici listy a bylo vse ok ale za chvili se mu zase nechtelo nahoru..parkrat sem musel nechat auto pred barakem s otevrenym oknem...pak me napadlo podivat se na vypinač ten jsem rozdelal a okno vůbec nedostavalo stavu aby se mohlo zavrit tak sem to procistil"stačí proskrabat sroubovakem a okno ted funguje upa v pohode....zkus to taky treba ti to pomuze.
Hyundai Accent 97 1,3 62Kw......Prodáno
Toyota Avensis 2,0 Tdi 81Kw 2001
Karlosy
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlosy »

vodici listy budou v poho, tam se nema co pokazit a promazany jsou. Myslim si, ze to bude otazka te kolejnice nebo toho plastu na kterym to okno jezdi, pac kdyz to ma vytahnout to okno, tak se to tou vahou okna tak nejak o par mlilimetru "vyosi" a okno se tim padem zaprici. Jsem uz tak nejak napul smirenej, ze budu kupovat novej stahovak za 3000Kc :? Jen by me opravdu zajimalo co je spatne. Proste jak kdyby to okno bylo krive nasazeny (nevyvazeny) do toho plastu. V te kolejnici jde okno sice asi tak o 1cm "vycentrovat" ale to i kdyz je uplne nadoraz, tak to nepomaha. Kdyz jsem s tim zajel do servisu, tak me behem 5ti min odbyli, ze to je opotrebovanej ten stahovaci mechanismus a bez novyho to ani nema smysl rozdelavat, tak ok, ale zajimalo by me co se tam tak muze opotrebovat, kdyby byla ulomena nejaka packa, tak je to jasny, ale to me neprijde :roll:
d.ericsson
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d.ericsson »

mám také ten samý problém. U dveří řidiče mám nahoře prasklou tu gumu. Jak dám okno hodně dolu,tak už rozebírám dveře a vracím zpět do kolejničky. Kdyby jste někdo věděl kde by se ty gumy dali koupit dejte vědět. Bohužel mi to teď začalo zlobit i u zadních dveří.Jsou promazané a ty gumy jsou Ok,tak nevím...
Karlosy
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlosy »

no myslim, ze to tou gumou nebude, pac to okno vyjede uplne pred tu gumu, to by musela byt hluboka 3cm, aby to nevyskocilo :D
Eurol1k
*
Kontaktovat uživatele:

Re: okno, kde je chyba?

Příspěvek od Eurol1k »

:shock: ups tajto se mi stalo taky není to gumou taky muže ale většinou to dělá že okno máš špatně uložene do toho plastu podle me i jak umě v letě se to rozpeklo to lepidlo a pohnulo se mi pka jsem jen stahnul a šup vyskočilo spíš se jen zaměř aby si ho tam měl dobře nasazené. promazání jen přilepší ;)
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“