Sirka pneu na Getz

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Brouk1

Sirka pneu na Getz

Příspěvek od Brouk1 »

Zdravim. Chtel bych se zeptat, jake nejsirsi pneu jste videli (meli) na Getzu. Chystam se koupit original alu disky v hyundai prodejne 6,5x15 a chci je obout do 195/50 R15. Nebude to drhnout?
Reklama

ondra.rs
**

Příspěvek od ondra.rs »

Nejezdí na tom sériově Getz 1,6 :?:
Getz 1,3 MAX
Josef

Re: Sirka pneu na Getz

Příspěvek od Josef »

Brouk1 píše:Zdravim. Chtel bych se zeptat, jake nejsirsi pneu jste videli (meli) na Getzu. Chystam se koupit original alu disky v hyundai prodejne 6,5x15 a chci je obout do 195/50 R15. Nebude to drhnout?
Podívej se na
http://www.elektrony.cz/?&volba=FindKol ... 5&zobraz=1
ROOOM
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ROOOM »

Mam je tam a je to OK .... co mas za motor?

http://www.hyundai-forums.com/2004-Hyun ... cid282.htm

jinak 17" taky nevypadaj spatne :wink:

http://www.hyundai-forums.com/2005-Hyun ... cid142.htm
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Original disky jsou silene drahy, dneska jsem koukal na 15ky k Matrixu a jeden stoji 3500Kc...mrkni se na netu po levnejsich, usetrit pulku na kazdym disku by nebyl spatny...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

Hardcam píše:Original disky jsou silene drahy, dneska jsem koukal na 15ky k Matrixu a jeden stoji 3500Kc...mrkni se na netu po levnejsich, usetrit pulku na kazdym disku by nebyl spatny...
V Hyundai prodejne nabizi original disky (ale asi jsou to Fondmetal) za 2250 kc/ks. Ptal jsem se na slevu a ze jo...5-10%. Jinak moc dobre vim, jake jsou ceny orig. dilu v autorizovanych servisech. Ale dik.
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

[quote="ROOOM"]Mam je tam a je to OK .... co mas za motor?

To je tvoje auto? Jo jo, moc dobre to vypada. Koupim je. Jinak mam motor 1.3, to je jedno ze to bude trochu linejsi. Formule to stejne nikdy nebude .
Brouk
*

Re: Sirka pneu na Getz

Příspěvek od Brouk »

Josef píše:
Brouk1 píše:Zdravim. Chtel bych se zeptat, jake nejsirsi pneu jste videli (meli) na Getzu. Chystam se koupit original alu disky v hyundai prodejne 6,5x15 a chci je obout do 195/50 R15. Nebude to drhnout?
Podívej se na
http://www.elektrony.cz/?&volba=FindKol ... 5&zobraz=1
Jo, tuhle stranku mam zmaknutou. Uvazoval jsem o tom, ale pokud mi daji v hyundai slevu a jedno me prijde na 2000kc, tak do toho pujdu. Kdyz me zastavi policajt a uvidi tam logo Hyundai, nebude se o to dal zajimat, bude myslet, ze je to origos. Ale dik.
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

ROOOMe, tu loketni operku si chci taky koupit. Je to ta za 2000 z Hyundai prodejny? Je to dost penez za takove nic (neco). Sedi to tam dobre? NAsel jsem i na jedne strance neoroginalni, ale kdyz jsem pak uvidel stejne foto teto operky na jinem vozidle na teze strance, vzbudilo to ve me pochybnosti o solidnosti toho e-prodejce.
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Brouk píše:ROOOMe, tu loketni operku si chci taky koupit. Je to ta za 2000 z Hyundai prodejny? Je to dost penez za takove nic (neco). Sedi to tam dobre? NAsel jsem i na jedne strance neoroginalni, ale kdyz jsem pak uvidel stejne foto teto operky na jinem vozidle na teze strance, vzbudilo to ve me pochybnosti o solidnosti toho e-prodejce.
Tu loketni operku mame v Elantre a je to des a hruza!!! Po mesici, se to zacalo cely hybat (plastove klouby povolily) a navic to do interieru nepasuje.

Radsi si to nech ukazat, at pak nejsi zklamany - 2000 jsou za to podle me az moc
ROOOM
**
Kontaktovat uživatele:

operka ..

Příspěvek od ROOOM »

Jj ... muj je ten zelenej :wink: jinak na tom druhym se mi libi ty 17" a pak majiteli zavidim ty plamy v miste bydliste :)

Co se operky tyce, je to od Hyundai prodejce (jestli orig. nepoznam).

+ byl jsem na ni zvykly
+ je to asi kozenka (tmava) = omyvatelna neomudla se
+ ma dva ulozne prostory nad sebou (vylapi se postupne dve casti)

- zabere misto pro napoj ve stedovem tunelu vzadu
- kdyz se o ni chci oprit a nadzvednout se radsi to udelam v jeji zadni casti = take tomu tolik neverim (jen ji prosroubovali zespoda vrutem do plastu skrz tunel)
- je tvrda na loket (malo vycpana)
- neni vyskove stavitelna

Tak si to nejak preber.... ja bych do ni sel znova ...ale nejsem si vubec jisty, ze to muj servis nekupuje od toho druhovyrobce. :twisted:
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja jsem prave vcera sedel na prijimacim kresle v autosalonu a nadosah jsem mel elektrony..a prave ty Fondmetal 15ky meli za 3350Kc:( ty 14ky meli myslim za tu ceny, kterou pises...ale pokud je mas za tak peknou cenu, tak muzu jedine gratulovat...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

Je mozne, ze se spletli. Neprodavaji je casto a mohli by v tom mit zmatek. Pokud by byl jeden za trojku, tak to samozrejme koupim u elektrony.cz.
Brouk
*

Příspěvek od Brouk »

Felotron píše:Radsi si to nech ukazat, at pak nejsi zklamany - 2000 jsou za to podle me az moc
Vtom je prave ten problem. V kazde prodejne mi reknou, ze to na sklade nemaji, ze by se to muselo objednat. Chapu, ze to nekupuje kazdej majitel getze, ale jeden kus od vseho by mohli mit.
vašák

kola na getze

Příspěvek od vašák »

mám 1,6 3dv se spoilerama obuté do 195/50/16+snížený podvozek a nic mi neškrtá
Odpovědět

Zpět na „GETZ“