Problem pri tankovani - vypina
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Problem pri tankovani - vypina
Hoj mam problem
nedavno sem po dlouhe dobe nabral plnou nadrz, normalne jezdim na plyn a tak predpokladam ze plna nebyla rok, mozna i dyl
Nacerpala se normalne plna, nakonci pistole cvakla a pohoda, problem je v tom ze od ty doby kdyz tam dam pistoli az nadoraz, tak proste porad vypina, takze ji tam musim mit danou jenom trochu
Predpokladam, ze se tam uvolnil nekde nakej bordel a neco se zacpalo, mate nekdo nakou zkusenost, nebo napad, co by to mohlo bejt?
Diky
nedavno sem po dlouhe dobe nabral plnou nadrz, normalne jezdim na plyn a tak predpokladam ze plna nebyla rok, mozna i dyl
Nacerpala se normalne plna, nakonci pistole cvakla a pohoda, problem je v tom ze od ty doby kdyz tam dam pistoli az nadoraz, tak proste porad vypina, takze ji tam musim mit danou jenom trochu
Predpokladam, ze se tam uvolnil nekde nakej bordel a neco se zacpalo, mate nekdo nakou zkusenost, nebo napad, co by to mohlo bejt?
Diky
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
- Reklama
- wasek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem pri tankovani - vypina
No mi tohle dělá taky. Ale jen u některých čerpacích stanic. V místní Euro Oil je to v pohodě. Ale když beru u OMV, tak to vypne tak 4x, než dočerpám celou nádrž. To samé mi dělalo i u předchozího automobilu - Škoda 136 Rapid.Dr Meduza píše:Hoj mam problem
Diky
Hyundai Coupé 1,6 16V, r.v.1998, červené
-
- Kontaktovat uživatele:
heh tak u scoupe me to dela porad . a proto cerpam vzdycky jen na namacknuto sice z toho boli pazoura a tankuje to dyl ale cose da delat . a u coupe sjem tankoval zatim jen jendou a to bylo v cajku myslim
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
jojo normalka, beru jen OMV a shell, takze to znam moc dobre, u obou to dela... nestalo se mi jeste, ze ne! ale na to je reseni, a snad, i dobre reseni!
staci pistoli nemit kolmo k zemi, ale o 90 stupnu ji pootocit, aby byla vlastne temer vodorovna se zemi a uvidite ten rozdil! pak to tam pada.. jen nevim, jestli to odsava spravne v te poloze...
staci pistoli nemit kolmo k zemi, ale o 90 stupnu ji pootocit, aby byla vlastne temer vodorovna se zemi a uvidite ten rozdil! pak to tam pada.. jen nevim, jestli to odsava spravne v te poloze...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
jo jo, přesně jak píše Black. Vypíná mi to taky, po pootočení o těch 60-90° už to valí...
Tento pán s tím měl problém taky a to má jen Kadetta... :
http://www.autodoplnky.cz/picture/galle ... pohoda.wmv
když dáte pravým otevřít v novém okně, tak to pujde...
Tento pán s tím měl problém taky a to má jen Kadetta... :
http://www.autodoplnky.cz/picture/galle ... pohoda.wmv
když dáte pravým otevřít v novém okně, tak to pujde...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Ok zkusim to tam narvat este pootoceny, ale kdyz je tam vrazena az nadoraz, tak to dela i docela silenj protitlak, je cejtit, jak to tu pistoli tlaci ven, to by nemelo bejt ne
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky tak.
Mě to dělá taky.Mám trochu povytaženou pistol když tankuju,jenže kyž tankuju do plna tak to pak lítá ven a nevypne,tak to hlídám od doby co mi tak půl litr šplouch z nádrže.
Renault Megane 1,6 55kw
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Re: Taky tak.
No prave, to je ten problem a to prece nemuze delat od doby co je to novy, to se tam muselo neco po...Coupe 102 píše:Mě to dělá taky.Mám trochu povytaženou pistol když tankuju,jenže kyž tankuju do plna tak to pak lítá ven a nevypne,tak to hlídám od doby co mi tak půl litr šplouch z nádrže.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si nemůžu stěžovat-tankuji vždy plnou nádrž.Zacvaknu tank.pistoli na plný tok,nechám ji samotnou tankovat a v pohodě.Benzín tankuji u různých čerpaček a problém s vypínáním pistole jsem nikde nezaznamenal.Vypne,když je plná nádrž-nechám 2-3s sednout pěnu a litřík max.dva tam ještě natlačím.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži