zdarím....že nevíte co se mi stalo v neděli???

Zabouchl jsem si omylem klíče v autě:(..byla to blbost první třídy....od nějakýho času zavírám auto tak že klíčky vytáhnu ze zapalování a hned si zavřu dveře tím ve drveřích tím že si to zamáčknu......no a pak co ted??? nevěděl jsem jak se tam dostat ....autoradio hralo pač jsem si tam zrovna zapoměl klíče v zapalování přítelkyně s nějakou střevní chřipkou venku místo v postýlce sní no tak jsem začal přemýšlet a jediné co mě napadlo je to že jsem musel rozbit sklo...pač jsem měl ještě jedno z minulého coupe a bylo to řidičovo...tak jsem si obmotal ruku hadrem a začal bouchat do okna a ono nic tak jsem si šel pro kladivko (vím že je na to spec. kladivo ale to jen tak někdo doma nemá

) no a tak jsem začal bouchat a zase nic tak jsem hledal nějaký hrot tak jsem vzal hřebýk a začal do něj bouchat kladivem a zase nic...pak jsem se teda už naprd a pořádný rány kladívkem (bouchal jsem přez hdru kterou jsem měl danou přez celé okno) a pak to povolilo a prásk a bylo to všude

tak jsem pak okno vyměnil a a bylo to supr za hjodinku a půl jsem to měl hotové a pak se mi zase začal srát centrál pač jak bylo všude sklo tak nejspíš vlétlo do zamku a ten nešel otočit tak jsem tam lezl kufrem a ze vnitř jsem to zkusil otevřít to zase nešlo jenom praví dveře...no tak jsem snima začal třást a to sklo vypadlo ted už je vše O.K. ......pro jistotu myslíte že by mi někdo napsal SZ jak se do auta dostat bez Kladívka a Holé ruky

jinak klíček si jdu radši nechat tento týden udělat tak mi hlavně nepiště že si mám udělat nové klíče

Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba