Dík za každou radu.

Moderátoři: miooo, Moderátoři
moje řečPavel M píše:Já osobně si myslím,že santa zase tolik problémů nemá o moc víc než které koliv jiné auto,nikdo přeci nebude psát jezdí to v pohodě poraďte co s tím.Já mám už druhého Santu sice v dieslu a zatím nemohu moc nadávat,vlastně nemám proč.
hele, je to dobry auto. Mam ho rok.Doky píše:Nazdárek všem, potřeboval bych poradit. V součastné době žiju v USA a zakoukal jsem se do Hyundai Santa Fe 2,7 V6 (nejslabší motor v USA pak mají ještě 3,3 V6). Tak za rok bych chtěl tohle auto dovézt do ČR. Pročítal jsem diskuse a máte se santou dost problémů. Já ho budu samozřejmě provozovat v ČR bez záruky což znamená, případné opravy hradit sám. No a teď to hlavní: je to fakt tak hrozné s těma závadami, máte někdo zkušenosti s 2,7 6V, co takhle spotřeba a hlavně koupit nebo nekoupit. Uvažuji o tom, že by to šlo ho v ČR překopat na plyn. Co vy na to?????
Dík za každou radu.
![]()
![]()
?? A v čem je problém? Dle mne standardní automat, který mám také a je to v poho. Snad jen malinko vyšší spotřeba, prý něco kolem 0,5 - 0,75 l/100kmDoky píše:Tak jsem nakonec nasel co jsem hledal, ale má to jednu chybičku je to automat s možností řazeni něco jako tiptronic tak mam z toho trochu obavy co myslíte ?????![]()
![]()
zdar doky, auto je ok, mal som s nim par problemov ale nakoniec ma uprosilo a ostava doma.Doky píše:Tak jsem nakonec nasel co jsem hledal, ale má to jednu chybičku je to automat s možností řazeni něco jako tiptronic tak mam z toho trochu obavy co myslíte ?????![]()
![]()
Doky píše:Díky hoši za názory. Nemám obavy z automatu jako takového, můj součastný Saturn je také v automatu. Ale v Evropě se 2.7 6V s automate nedělá, tak jenom nevím, co až se to v Česku porouchá. No nic už jsem volal prodejci, ať auto připraví a další sobotu po něj pofrčím. Nevíte náhodou někdo, co všechno budu muset vyměnit na Santa Fe po dovozu auta z USA do Česka a kolik to bude stát? Případně jestli někdo nevíte o někom kdo je schopen to udělat. Dík za názory, hodně to pomůže. Až krasavce dovezu, dám vědět.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |