offroad day 2008
Moderátoři: miooo, Moderátoři
offroad day 2008
Tak Santaci za tyden tu mame offroad day.Jelikoz jsem loni nestihl registraci, tak jsem si to letos pohlidal a uz se tesim...Doufam, ze to bude fajn den a otestujeme nejen nase Fecka...Tak ahoj za tyden.
Santa Fe,stribrna met.,elegance,2.2 D,manual
- Reklama
HORD 2008
Dobře děláš, když takhle hlídáš
Pokud jedeš poprvé, tak myslím nebudeš litovat. Já jsem stihnul loňský a předloňský ročník a veliká spokojenost. V roce 2006 jsem sem dával docela dlouhý článek s popisem průběhu HORDu - zkus dohledat. Letos vypadá předpověď, že by konečně mohlo být na trati taky trošku bláta. Doufejme. V sekci Srazy je toto téma otevřené taky, ale účast docela vlažná - stejně jako tady.
Jedeš v sobotu nebo v neděli?
Pokud jedeš poprvé, tak myslím nebudeš litovat. Já jsem stihnul loňský a předloňský ročník a veliká spokojenost. V roce 2006 jsem sem dával docela dlouhý článek s popisem průběhu HORDu - zkus dohledat. Letos vypadá předpověď, že by konečně mohlo být na trati taky trošku bláta. Doufejme. V sekci Srazy je toto téma otevřené taky, ale účast docela vlažná - stejně jako tady.
Jedeš v sobotu nebo v neděli?
Už brzy Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D Paris AT
Santa Fe 2006, 2,2 CRDi VGT Dynamic, Manual, Blue Onyx
A mne nikdo nepozval.
Možná proto, že když jsem byl pozván s mým prvním SF (to jsem ho měl čerstvě asi 2 měsíce) a v Milovicích jsem ho brutálně zdrapal větvičkama, kterým se ani při nejlepší vůli nedalo vyhnout, tak jsem hrozně špačkoval, kterej že to .... plánoval tu trať.
Možná proto, že když jsem byl pozván s mým prvním SF (to jsem ho měl čerstvě asi 2 měsíce) a v Milovicích jsem ho brutálně zdrapal větvičkama, kterým se ani při nejlepší vůli nedalo vyhnout, tak jsem hrozně špačkoval, kterej že to .... plánoval tu trať.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
Já jedu na HORD až v neděli. V noci z pátku na sobotu se chystám na jiný offrouďácký orientační závod, takže v sobotu ráno bych byl asi dost mrtvej.ivson píše:Jedeme v sobotu a tvuj popis jsem cetl. Dobra prace - a nejen tvuj temer detailni popis mne nadchl, tak jsem zvedav co na nas letos prichystaji...Nalakal jsem i kamarada, ten ma uplnou funglovku, tak hlida kazdy skrabanecek, tak uvidime...
Když budeš mít chuť a sílu, napiš sem v sobotu večer pár postřehů z akce, jak se ti to líbilo, co vymysleli za pěkný vychytávky a tak. Ať se my nedělní máme na co těšit.
Dík a v sobotu přeju hezký zážitky
Už brzy Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D Paris AT