kód k autorádiu
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
kód k autorádiu
Dobrý den, jsem zde na fóru nový a tento problém jsem tu nikde nenašel,žádám proto o radu. Mám v Sonatě r.v. 1996, 2.0l GLS, 102 kW, originál autorádio. Měl jsem odpojenou baterii a po opětovném zapojení se mi nyní na displeji rádia objevuje, že mám zadat kód. Bohužel já ho neznám, prohledal jsem i veškeré papíry k autu z autobazaru, kde jsem to koupil jestli to tam někde není, prohledal jsem i papíry bývalého majitele a hledal poznámku s kódem, ale nic. Můžete mi poradit, jak ho znovu zprovozním?
- Reklama
Mě to stálo v Renaultu 500 Kč, takže v Hyundaji to asi bude stejný Pak to dělají ještě na Praze 2 v Legerově ulici, je to když by si jel po nuseláku směrem do centra, tak jak začíná Legerka, tak je to po pravý straně, tak 100 - 150 metrů od začátku ulice. Ale, co to stojí tady, nevim................Beníci píše:Jsem z Prahy-Žižkova, ještě jednou jsem prohledal veškerou dokumentaci, co jsem dostal při koupi a ten kód jsem prostě nenašel. Zajímalo by mě, kolik tak zprovoznění autorádia v servise stojí.
...................................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
- Mr. HYUNDAI
Kód
Pokud mě neklame pamět (to se vyloučit bohužel nedá), tak součástí dokladů k novému vozu byla malá kartička zatavená do plastu s kódem (je tuším čtyřmístný). Pokud si tedy původní majitel nenapsal kód někam do servisky a kartičku ztratil, tak nezbývá než dohledání dle VINka v servisu nebo nějaké čáry odborníků na rádia.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Prijed k nam do hloubetina kk servis Podebradska 106 p uher ti to zjisti.tel 603444938
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)