Nejak mi to nechce stiahnut
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vitaj v klubeSelshig píše:jo jinak co jsem z mošnova směrem na Ostravu za benzínkama předjížděl fabku na trojku ve 130ti tak mi ten vlnovec mrdnul uplnětakže mám to ted i s hulenim vyfukových plynů v kabině.
Kdybych to byl tušil, že ti to mrdne, tak pojedu až do Krmelína na jedničku. Já tam tu dvojku musel dát, abych tu čarodějnici v té Fabii předjel.Selshig píše:jo jinak co jsem z mošnova směrem na Ostravu za benzínkama předjížděl fabku na trojku ve 130ti tak mi ten vlnovec mrdnul uplnětakže mám to ted i s hulenim vyfukových plynů v kabině.
hh na jendičku je fakt že ta byla šilena no:D aale neva nový už mám ted už jen rozřezaat anavařit novej....ale můžu řict že od vodarny dom sem už malem spal....sem přijel domu a dalsi dvacet na uchoDavid PLEVA píše:Kdybych to byl tušil, že ti to mrdne, tak pojedu až do Krmelína na jedničku. Já tam tu dvojku musel dát, abych tu čarodějnici v té Fabii předjel.Selshig píše:jo jinak co jsem z mošnova směrem na Ostravu za benzínkama předjížděl fabku na trojku ve 130ti tak mi ten vlnovec mrdnul uplnětakže mám to ted i s hulenim vyfukových plynů v kabině.
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |