Hluk zadních brzd
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hluk zadních brzd
Accent 2002/1.5CRDi/50tKm
Uz od začátku mě trápí hluk ze zadních brzd a projevuje se to takto. Téměř vždy když zaprší, ale hlavně jaro/podzim se pri brždění ozývá drhnutí ze zadních bubnů. Moje doměnka rezne to. První návštěva servisu vyčištění chvili ok. Za cca měsíc znovu. Servis, objednávka nových bubnů výměna. Vydrželo přes léto. Podzim zase. Servis čištění atd.... hluk hroznej jak když smirkujete kov. Ted když už mi skončina garančka z nich vypadlo že toto se objevuje nejvíce u Getze a Accentu, ale jak u kterejch. Někde za pět let nic jinde se toho nemůžou zbavit. Ale prej teď začali vyměňovat nějaký pružinky u Getzu a tak to zkusili i u mě u Accenta ..... Zajimavé zkušenosti s tímto problémem. Neobrzdí se to ani po 200km... Když už jo, stačí stát cca 15min a je to tam znovu.... Ale pokud jedu chvili s ručkou tak se toho na cca 30-50km zbavím !? Intenzita brždění nemá vliv. Že by se to nějak projevovalo na brzdný dráze nebo něco podobných to ne...
Nějaká podobná zkušenost, nápad?
Uz od začátku mě trápí hluk ze zadních brzd a projevuje se to takto. Téměř vždy když zaprší, ale hlavně jaro/podzim se pri brždění ozývá drhnutí ze zadních bubnů. Moje doměnka rezne to. První návštěva servisu vyčištění chvili ok. Za cca měsíc znovu. Servis, objednávka nových bubnů výměna. Vydrželo přes léto. Podzim zase. Servis čištění atd.... hluk hroznej jak když smirkujete kov. Ted když už mi skončina garančka z nich vypadlo že toto se objevuje nejvíce u Getze a Accentu, ale jak u kterejch. Někde za pět let nic jinde se toho nemůžou zbavit. Ale prej teď začali vyměňovat nějaký pružinky u Getzu a tak to zkusili i u mě u Accenta ..... Zajimavé zkušenosti s tímto problémem. Neobrzdí se to ani po 200km... Když už jo, stačí stát cca 15min a je to tam znovu.... Ale pokud jedu chvili s ručkou tak se toho na cca 30-50km zbavím !? Intenzita brždění nemá vliv. Že by se to nějak projevovalo na brzdný dráze nebo něco podobných to ne...
Nějaká podobná zkušenost, nápad?
- Reklama
no ja to mam taky.. a pri brzdeni uz mi sice neklepe predek ale zadek, mirne.. kdyz jsem to koupil tak klepalo cely auto takze necham vymenit pakny a doufam ze to neni ovalita bubnu, to bych musel menit i ty... ikdyz novy bubny by byli asi krasny, nez ty stary orezly ja jsem stejne blazen, takovejch penez v tom topim........
Penize kazi charakter, tak bud hodny auticko, protoze ono ti od nich pomahablack_sheep píše:no ja to mam taky.. a pri brzdeni uz mi sice neklepe predek ale zadek, mirne.. kdyz jsem to koupil tak klepalo cely auto takze necham vymenit pakny a doufam ze to neni ovalita bubnu, to bych musel menit i ty... ikdyz novy bubny by byli asi krasny, nez ty stary orezly ja jsem stejne blazen, takovejch penez v tom topim........
- joaquinito_lopez
- *
- Kontaktovat uživatele:
Hola Amigos!
Kluci, presne to mam ,taky, uplne to sami.
btw: vcera jsem mel narozeniny - 100 000 KMS!!!!
Zdravim
Joaquin
Kluci, presne to mam ,taky, uplne to sami.
btw: vcera jsem mel narozeniny - 100 000 KMS!!!!
Zdravim
Joaquin
Con Hyundai, Hasta La Victoria Siempre!
Dodge Stratus 98 2.4 16 DOHC 150 HP Red Wine
Dřive: Accent 1.3i 12V 2000 Desert Sand
Chevrolet Belair 1955
Pristi rok: Sonata, Tucson, Tiburon !
Dodge Stratus 98 2.4 16 DOHC 150 HP Red Wine
Dřive: Accent 1.3i 12V 2000 Desert Sand
Chevrolet Belair 1955
Pristi rok: Sonata, Tucson, Tiburon !
Tak jsem se také stal členem klubu - Hučí to vzadu, baby
Zjistil jsem, že pokud ostřeji brzdím, tak se toho zbavím rychleji. Ale když mrzne, tak to tam je a když ne, tak to tam někdy i není .
Jinými slovy - zatím to nijak neřeším.
Tož, ať nám to zvesela hučí, chlapci
Zjistil jsem, že pokud ostřeji brzdím, tak se toho zbavím rychleji. Ale když mrzne, tak to tam je a když ne, tak to tam někdy i není .
Jinými slovy - zatím to nijak neřeším.
Tož, ať nám to zvesela hučí, chlapci
Měl jsem Hyundai Accent 1.3 12V, 3dv., r. v. 98-totálka 13. 2. 2006. Je mi ho moc líto .
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
Máme nový autiko a k hluku od brzd přidám jen jeden detail - mám pocit, že zadní podběhy jsou nedostatečně odhlučněné jako takové už z výroby. Přední náprava potom působí jako méně hlučná než zadní. Možná to potom jen umocňuje výsledný dojem při vámi popisovaných potížích.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Hanz píše:Máme nový autiko a k hluku od brzd přidám jen jeden detail - mám pocit, že zadní podběhy jsou nedostatečně odhlučněné jako takové už z výroby. Přední náprava potom působí jako méně hlučná než zadní. Možná to potom jen umocňuje výsledný dojem při vámi popisovaných potížích.
to je presne vonco - accent, scoupe maj spatne odhlucneny zadni napravy.. no alespon clovek fakt slysi a citi pres co jede coz se pri ostrejsi jizde hodi