chladice
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
chladice
ahoj mam na vas dotaz. mam v aute klimu a vim,ze pri spusteni klimy se automaticky sepne 1 chladic.ale co ten druhy?v servisu mi tvrdili,ze by se snad mel roztocit i ten druhy..jeste se mi nestalo aby se nekdy roztocil..jinak jsou zkousel ten samotny ventilator a ten funguje bez problemu,ale nevim kdy by se mel sepnout..jestli az kdyz bude opravdu zle a motor bude mit cervenou??...kdyby jste nekdo vedel tak diky za odpoved
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
- Reklama
ked pustis klimu tak je ok ze sa pusti jeden vetrak a ked nevies ci ti ide druhy tak pridaj plyn na mieste a sleduj teplotu a cakaj kedy sa pusti ten druhy. dlho mu to trvat nebude. vyskusaj, nemas co pokazit ked budes sledovat teplotu.
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Ventilátor pro klimu se rozběhne, když ji zapneš, ten druhý za chladičem spíná přes čidlo teploty jen vyjímečně, když teplota vody dosáhne asi 96 stupňů. V autě za jízdy to ani nepoznáš. Mě sepnul jednou, když jsem táhl
Felicii na laně docela do kopců. Pak samozřejmě běží, i když vypneš motor, dokud voda trochu nevychladne. Jinak v servisu plácaj mechanici někdy strašný pitomosti.
Felicii na laně docela do kopců. Pak samozřejmě běží, i když vypneš motor, dokud voda trochu nevychladne. Jinak v servisu plácaj mechanici někdy strašný pitomosti.