Kdo má černé coupe I. generace z Brna?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Kdo má černé coupe I. generace z Brna?
Ahoj přiznejte se kdo má černé hyundai coupe I. generace, má tam křídlo, nějakej laďák, a předpokládám že chodí na fakultu informatiky masarykovy univerzity?
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
- Reklama
no tak já jsem začal od pondělí chodit na informatiku .... rád bych sem jezdil autem ale to bych musel někde sehnat garáž mám to přeci jenom 230km no nic tak kdopak to byl přiznejte se myslím že to byla černá možná tmavě modrá ale spíš tmavší .... a řvalo to hezky ) nestihl jsem se podívat pořádně když jsem vycházel ze školy tak už odjížděl
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno
- wasek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by byl brněnský sraz kupéček, tak dojedu také. V Brně jsem 5 let studoval, taky informatiku . Je to náhoda, že velká většina lidí, co mají kupéčko, jsou informatici?MadMaxx píše:ja chodim na informatiku, ale mam stribrny
co udelat brnensky sraz coupecek? s DEDem uz sme domluveni, jen vymyslet kdy a kde
Hyundai Coupé 1,6 16V, r.v.1998, červené
- black_sheep
- Moderátor
sice nejsem z brna, ale informatik jsem taky.. to skoro vypada ze ajtaci jezdi v coupeckach
studuju informatiku, anglictinu na pedaku v liberci ale zivim autak a taky sebe informatikou, webovejma strankama a strojarnu jsem taky rok studoval, taky spaloaci motory jsem mel jako obor, ale pak jsem se na to vykaslal a nechal si to jen jako konicek
studuju informatiku, anglictinu na pedaku v liberci ale zivim autak a taky sebe informatikou, webovejma strankama a strojarnu jsem taky rok studoval, taky spaloaci motory jsem mel jako obor, ale pak jsem se na to vykaslal a nechal si to jen jako konicek
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
ja nejsem informatik ja mam jen VUT - telekomunikace Jestli to nebude tim ze zrovna my mame neustale pristup k netu v praci proto ti ostatni tu nejsou moc srazek by nebyl spatnej uz kdyz se treba my tu v brne potkavame v ulicich ale jezdi tu hodne coupatek co na foru nejsou to je skoda.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003