Lietanie v zadhej časti Accenta
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Lietanie v zadhej časti Accenta
Nazdar všetci mám jednu otázku aj vy ked veziete niekoho v zadu po nerovnej ceste tak vám v zadnej časti pasažier lieta ??? mne sa zdá že máme zadnučast strašne ale strašne nepohodlnu pre pasažierov proste x krát si kamráti vyletia a udru hlavu v zadu je to strašne ako to vzadu pláva a lieta ja len tolko že prsote ked idete inom aute vzadu tak tak nelietate alebo neskáčete....dakujem za vaše postrehy
Accent r.v 2007 elegance
Accent r.v 2007 elegance
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
vela zalezi ci mas nieco v kufri a najma ako jazdis ja tam vozievam otca, ktory si tam maximalne pochvaluje (vyhovuje mu sklon operadla, opierka na ruku), nema problem si tam pospat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted vezl jedny hodinky zákazníkovy tak se je dal dozadu do leketky a zdálo se to být v poho )))) ))) ))) )))
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Lietanie
Tak ja Vám neviem ale proste jazdím na firemnom Peugeote a vela krát sa veziem v zadu vo Fieste alebo v Golfe tak to tam nehádže ako v Accente no čoskoro pojdem na garančku tak sa ich opýtam na to či jo to normálne. Včera som viezol rodinku na návštevu Pri Slavín a tam sú cesty samý hrbol a samé bubny a nerovnosti a sami mi povedali že to dosť hádže a že si aj hlavu skoro udreli a verte že jazdím normálne nie preteky ako na normálnej cesta ako píšete je auto fajn ale neviem proste je ten zadok iný ako u iných autách...mal som Hondu Civic 1999 r..v 3 roky a tak to tam nehádzalo alebo neskákalo už ani neviem ako to mám nazvať ale dakujem Vám za vaše postrehy aj ked začínam mať pocit že to asi neni v poriadku skusim previezť technika čo na to povie.....tak ešte píšte
Dakujem
ANDY 4 dakujem za postreh možno su to naozaj tie tlmiče ked pojdem na garančku za mesiac tak ich na to upozorním. Ešte raz dakujem lobo ked ostatný píšu že to maju v pohode v zadu tak asi tam bude dajaká chyba bože nové auto a problém za problémom...
Re: Dakujem
Neber to tak tragicky. Na to je práve záruka, vychytávaj chyby a konzultuj to so servisom. Vrámci garančky to musia dať do poriadku.ceme píše: bože nové auto a problém za problémom...
Andy
mx5/swiftsport/santafe/accent
Servis
ANDY 4 tomu moc never servis Hyundai tu už vela ludi sklamal ako čo im mám povedať nech ma prevezu v inom aute?? teda Acente??? alebo posadim tam do zadu technika a ten ked povie že je to o.k čo potom??? mám si dať spraviť test tlmičov???
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servis
pokial si z BA chod na test tlmicov do MIKONY na roznavskej. bol som tam parkrat na test tlmicov a v pohode.ceme píše:ANDY 4 tomu moc never servis Hyundai tu už vela ludi sklamal ako čo im mám povedať nech ma prevezu v inom aute?? teda Acente??? alebo posadim tam do zadu technika a ten ked povie že je to o.k čo potom??? mám si dať spraviť test tlmičov???
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Re: Servis
No bol som už v hyundai a všetko o.k len bola zistené jeden nedostatok na aute a to ovalita príliš velká to je niečo z brzdami ale že to neni nič vážne tak neviem na gančke budem asi trvať na odstránení chybky ved auto je v záruke...ale tlmiče sú o.k asi to tak je že Accenty cez nerovnosti lietaju a netlmia ich ako iné autá
Mikro píše:pokial si z BA chod na test tlmicov do MIKONY na roznavskej. bol som tam parkrat na test tlmicov a v pohode.ceme píše:ANDY 4 tomu moc never servis Hyundai tu už vela ludi sklamal ako čo im mám povedať nech ma prevezu v inom aute?? teda Acente??? alebo posadim tam do zadu technika a ten ked povie že je to o.k čo potom??? mám si dať spraviť test tlmičov???
ja mam getz a zadok je takisto skutocne velmi tvrdy. Pasazieri ktori sa vezu vzadu sa mi permanentne stazuju na tvrdost podvozka. Ked idem sa pocujem vrzgajuce zvuky a citim poskakovanie. Bol som to nechat pozriet a na vine su chybne tlmice, pravy vyteceny a lavy uz skoro odpaleny. Nemam potuchy ake tlmice seriovo do Getzu, pripadne Accentu, pocul som vsak uz viac negativnych nazorov na zivotnost a kvalitu tychto tlmicov.
Rozmyslam kupit komplet novy podvozok, tlmice Monroe a pruziny aspon Weitec .. Visia mi vsak pred ocami otazniky ci sa to do Hyundaiu oplati ?!?!?! .....
Rozmyslam kupit komplet novy podvozok, tlmice Monroe a pruziny aspon Weitec .. Visia mi vsak pred ocami otazniky ci sa to do Hyundaiu oplati ?!?!?! .....
re
Problém nie je kvalita podvozku H. ale kvalita našich ciest.... Spomente na Passaty a odchádzanie podvozkových častí v oblasti prednej nápravy. Myslím že pri kvalite našich ciest je pritvrdenie podvozku naškodu komfortu cestovania. Viezol som s v mazde so športovými tlmičmi a bol to kostitras ako sa patrí. Neviem si predstaviť dlhšiu trasu.