o tyzden v piatok idem na garancku, objednal som si aj tu dvojzlozkovu farbu na opravu laku, na pravom prednom blatninu toho bude - od vedla parkujucich curakov

Moderátoři: Martun, Moderátoři
No vidíš, mne tvrdil že je to zinkované z každej strany. "Zinkované" znamená,že karoséria celá je ponorená do keramicko-fosvátovo-zinkovej tekutiny naraz.JuloKE píše: Kapotu neuznal importer-dalo sa cakat. Vedel som, ze aj v garancnej knizke je, ze zaruka na hrdzavenie po kamienkoch sa neuznava. Sam pan Hrehor bol prijemny a uznal, ze lak je tam len pluvnuty a nie nastriekany a ta antikorozna ochrana detto. Rada- prehnat kapotu cez poistovnu. To urobim az na jar a kapotu uz prelepim foliou.
Packa smerovky opravena-premazali kontakty.
jedno hovado sa u nas naulici nevedel trafit a odrel mi zadny naraznik - ale vyrazne menej ako tebe.. odrel aj suseda.. tak sa nejak stalo ze borec prisiel k sramu cez dvoje dveri a nejak sa mu nedopatrenim zohli stieraceCzechJoker píše:Dneska, resp. ze včerejška na dnešek mě nějakej hajzl odřel přední nárazník. Přelakování celýho cca 7k. Kurva!
http://picasaweb.google.com/CzechJoker/ ... 9661869874[/img]
som na tom podobne... nejake hovado alebo dojna krava neviem co robila ked mi oskrela v zvislom zmere zadne prave dvere pod tou ochrannou listou. jednoducho to dverami ani nik nemohol spravit... nejaka zavistliva k.rva...Rudolf píše:Já mám u Atose kus nárazníku taky sedřenej. Některý lidi jsou holt hovada. Pochopím, že se lehce opře, ale sedřít půl metru, to je umění. V mým případě šikovná sousedka. Její nárazník je materiálem pro několik dílů CSI...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |