Operace "BLBEC"
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se byl junout do nahrádních dílu z prvního coupe...a objevil jsem zamek tak jsem ho šel vyměnit se zamkem na pravích dveřích.....(tam mi nejde odemknout ani zamkout)....a tak jsem si to rozdělal a začal vyměnu a když jsem to dal do kupy tak jsem zjistil že není praví stejný jako levý.........já měl leví z prvního coupe a chtěl jsem ho dát do pravých do druhého coupe a ono to ejhle nejde pač na zamku jsou nějaký nálitky na přišroubování a tak jsem tam zase vrátil ten starý.....a tento týden nebo příští si jdu nechat udělat druhý a možná třetí rezervní pro jistotu....
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
- Reklama
jo, zámek u dveří jsem měnil taky, no měnil, spíš opravoval. Nevim, jestli mi ho někdo přes noc vylomil, nebo jen prostě vypadl sám, ale ráno přijdu k autu a vidím, že dveře u spolujezdce odemčené a zámek vylomený..ALe šlo to opravit, tedy s demontáží tapecu a vnější kliky otevírání...Celý zámek drží jen takové drátěné pérko... Ale náhradní pravý zámek nemám..I když pravý bych tak neřešil, tam bych ho klidně vyndal a díru zaslepil..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
no já si je zabouchnul v kufru (s dálkovým ovl. je to jediný způsob, jak si zabouchnout klíče) , o to lepší, že jsem byl sto kiláků od domova. Vyřešil to kamarád, který se nemohl koukat na to , jak se trápím a půjčil mi svého kadetíka. Dojel jsem si domů pro rezervní a bylo, takže všeho všudy pět hodin lítání navíc a 4 stovky za benzín. Od té doby vždy než zavírám kufr, tak se prošacuji.
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most
to ja, jelikoz sem si porad nebyl jistej jestli sem zamkl, sem si nastavil na alarmu automaticke zamknuti auta po vytazeni klice a zavreni vsech dveri (po 30 sekundach), ale jednou sem si najel pred mycku, tak, aby se tam nikdo nedostal, vylezl sem z auta, vyndal takovou tu sracku na hlinikovy kola, strikam, strikam kola a najednou "piiiiip" a uz sem vedel, ze sem v riti. Taxem dosel na benzinku, ze je mi lito, ale musim dom pro nahradni klicky, takze sem se probehl a cestu ktera se da zmaknout pesky rychlou chuzi za 45 minut sem probehl tam a zpet za 30
Hyundai Sonata 2.0 2007
tohle automatické zamykání je sviňárna...Strýc od přítelkyně mi vyprávěl, jak byli někde pracovně v Praze, v zimě, 150km od domova. A brzo ráno borec nastartoval a zapl topení aby měli v Octávii teplo a vylezl ven, asi že oškrábe okna či co...Mezitim došli kolegové, tak kecali venku a mezitim cvak cvak a bylo vymalováno. Auto se zamklo a 4 borci v mrazu přešlapovali kolem nastartovanýho auta, které už bylo zevnitř pěkně vyhřáté. Někomu zavolal a sháněl, kdo to v praze nenásilně otevře... Prý po půl hodině někoho telefonicky našel, kdo to otevře a po další hodině a půl dotyčný přijel a opravdu to nenásilně odemčel, nějakými paklíči...Vzal si za to 1500,-..
Takhle se zamkla i kámošova Impreza GT, naštěstí 500m od baráku, kde měl náhradní klíč...
Takhle se zamkla i kámošova Impreza GT, naštěstí 500m od baráku, kde měl náhradní klíč...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- 1989Dj.Fox
- **
Octaviu otvoris do pol min. som sa ucil za autoelektrikara.octavie su bohovsky vymyslene staci ti asi meter medeneho dratu,odpor a si tam.mirpie píše:tohle automatické zamykání je sviňárna...Strýc od přítelkyně mi vyprávěl, jak byli někde pracovně v Praze, v zimě, 150km od domova. A brzo ráno borec nastartoval a zapl topení aby měli v Octávii teplo a vylezl ven, asi že oškrábe okna či co...Mezitim došli kolegové, tak kecali venku a mezitim cvak cvak a bylo vymalováno. Auto se zamklo a 4 borci v mrazu přešlapovali kolem nastartovanýho auta, které už bylo zevnitř pěkně vyhřáté. Někomu zavolal a sháněl, kdo to v praze nenásilně otevře... Prý po půl hodině někoho telefonicky našel, kdo to otevře a po další hodině a půl dotyčný přijel a opravdu to nenásilně odemčel, nějakými paklíči...Vzal si za to 1500,-..
1989Dj.Fox Moje prvni afticko Coupatko 1996 2.0 102kW
Brat-69tomino pouziva moj nick: Accent 1996 1.5
- RUMiiiK
- **
- Kontaktovat uživatele:
hmm zajimavy ze kdyz sem delal ve Vista caru (prodejce a servis vozu skoda a hyundai) tak neumeli odemknout zamcenou oktavku bez klice (sef rikal ze existuje paklic ale ze ho maji jenom v Boleslavi, tak borec vzal kladivo a musel rozbit okynko
jinak teda s odemcenym autem mam taky zkusenosti jednou v lete sem nechal otevreny okynka na felicii, celou noc tam stala a nic se nestalo potom sem jednou zase zapomel zavrit okynko a zacalo prset... auto zamceny a otevreny okynko, jaka parada v aute mokro samozrejme
jinak teda s odemcenym autem mam taky zkusenosti jednou v lete sem nechal otevreny okynka na felicii, celou noc tam stala a nic se nestalo potom sem jednou zase zapomel zavrit okynko a zacalo prset... auto zamceny a otevreny okynko, jaka parada v aute mokro samozrejme
Lantra 1,6 r.v. 1997
- 1989Dj.Fox
- **
to tam teda mate mechanikou ked sa pozries na octaviu tak pri pantoch je gumena prechodka strcis do nej drat vitrhnes ju a stvrty kontakt od vrchu je cenralne odomykanie tma vrazis drat vezmes odpor (uz ale neviem ako silny) opres ho o stierac a mas zachranene okno. Ale ak vas to zaujima ked kupujes cental alebo dialkove na octaviu je tam napisane akz odpor balenie obsahuje. Tak vzdavam poklonu majstrom mechanikom . a inak nefunguje to len na octavie. este aj Fabie s centralom, SuperB, Ibiza,Leon,Polo,Golf,Passat,.skratka vsetky auta znacky skoda Seat a VW s centralom.
1989Dj.Fox Moje prvni afticko Coupatko 1996 2.0 102kW
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Pridam do mlyna taky svoji pohadku o zamceni Vloni sme s kamaradama trochu kalili na Slapech a povedlo se mi zabouchnout auto, dvere i okynka ve dverich zamceny, radio rvalo na plny pecky a ani pod kapotu sem se nedostal. Po pul hodine zmatkovani si kdosi vzpomne lze sem daval stresni okynko do kufru, kdyz sem se na strechu podival fakt tam nebylo a mel sem po problemu
Jednou se mi taky povedlo zabouchnout skupace a mel sem otevrenej kufr, tak sem z nej vyhazel vsechny veci parkrat sem prastil do zadnich sedacek a byl sem vevnitr
Jednou se mi taky povedlo zabouchnout skupace a mel sem otevrenej kufr, tak sem z nej vyhazel vsechny veci parkrat sem prastil do zadnich sedacek a byl sem vevnitr
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Operace "BLBEC"
Tak se musim taky trošku "pochlubit". Tenhle víkend (pátek - neděle) se mi po povedlo dokonce dvakrát jako na potvoru. Poprvý u nás u baráku, když jsem přijel vyčistit si akvária (jsem u přítelkyně přes řeku - tzn. prakticky na druhym konci Prahy ). No a tak nad tim všim přemejšlim co musim všechno stihnout, že zacvaknu čudlík, že to zamknu, zabouchnu dveře a odejdu. Pak nějak povědomě šáhnu do kapsy a ouha, není, šáhnu do druhý a taky tam neni. No a je v autě že v zapalování . Naštěstí tohle mě stálo jenom rychlej sprint s rybičkama v pytlíku nahoru (chuděry měly za sebou cestu z Michle do Bohnic a ještě k tomu tohle ) .
No a pak u babičky a dědy přítelkyně na chatě. To už ale bylo horší. Dopřával jsem autíčku kompletní lázně i s pastováním a leštěnim no a bohužel jsem při leštění zacvakl čudlem centrál u řidiče a moc tomu nevěnoval pozornost a zapoměl na to. No a pak jsem přítelkyni chtěl při tom pastování pomoct a chtěl jsem zabouchnout dveře spolujezdce, aby se jí to líp dělalo. Samozřejmě klíčky v zapalování, neb jsem při tom poslouchal hudbu. Povedlo se mi je zaklapnout ale špatně. Tak jsem je chtěl otevřít a doklapnout jenže ouha to nešlo otevřít . Takže mi došlo, že jsem si zase pomohl... Jenže teď to bylo kus u Benešova a náhradní jsou doma že... No naštěstí se mi to povedlo zavřít blbě. Takže po několika neúspěšných pokusech přišel soused - zavlíkl za špunt smyčku ze silný nitě - zatáhl a špunt byl venku a dveře taky. Takže mě to nakonec stálo jen zmrzačený prsty jak jsem odthaloval dveře tou pidi mezerou nahoře, aby se tam k tomu dostal - naštvanou přítelkyni - naštěstí už vychladla a lehce podřenou barvu kolem rámu kde dolíhaj dveře jak to tam rval plochou tyčí, aby se tam dostal.
Njn to byla zase akce
No a pak u babičky a dědy přítelkyně na chatě. To už ale bylo horší. Dopřával jsem autíčku kompletní lázně i s pastováním a leštěnim no a bohužel jsem při leštění zacvakl čudlem centrál u řidiče a moc tomu nevěnoval pozornost a zapoměl na to. No a pak jsem přítelkyni chtěl při tom pastování pomoct a chtěl jsem zabouchnout dveře spolujezdce, aby se jí to líp dělalo. Samozřejmě klíčky v zapalování, neb jsem při tom poslouchal hudbu. Povedlo se mi je zaklapnout ale špatně. Tak jsem je chtěl otevřít a doklapnout jenže ouha to nešlo otevřít . Takže mi došlo, že jsem si zase pomohl... Jenže teď to bylo kus u Benešova a náhradní jsou doma že... No naštěstí se mi to povedlo zavřít blbě. Takže po několika neúspěšných pokusech přišel soused - zavlíkl za špunt smyčku ze silný nitě - zatáhl a špunt byl venku a dveře taky. Takže mě to nakonec stálo jen zmrzačený prsty jak jsem odthaloval dveře tou pidi mezerou nahoře, aby se tam k tomu dostal - naštvanou přítelkyni - naštěstí už vychladla a lehce podřenou barvu kolem rámu kde dolíhaj dveře jak to tam rval plochou tyčí, aby se tam dostal.
Njn to byla zase akce
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Taky už se mi povedlo si zamknout před školou klíče v zapalování ale šlo to docela dobře, od školníka jsem vzal svářecí drát, párkrát jsem ho ohnul a začlo se čarovat. Trvalo to asi 15 minut a bylo to, nic se při tom nepoškodilo ani nepoškrábalo a kromě pozdního příchodu do školy nebyl žádnej problém a "speciálně" naohybanej drát mám projistotu doma v garáži, kdyby se náhodou ještě někdy hodil
Mazda 323f BA 1.5
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle se stalo jednomu pánovi, dej mu Pane věčnou slávu, na kolejích v Braníku v Praze, jak se odbočuje z hlavní silnice směrem k Bránickému pivovaru, když odbočoval doleva. Byl lehce rozrušený, že tam došlo k nějakému konfliktu, vyběhl z auta, které mu stálo na kolejích přes oba směry a cestou si zamknul šoférské dvéře. Ostatní měl zamčené už dřív, nějaké centrálky tenkrát neexistovaly. No a zpátku už nemohl. Nakonec vytvořil asi 2 kilometrovou frontu tramvají, z jedné strany od podolí, z druhé strany končila na konečné u Branického nádraží, tenkrát tam tramvaj končila a dál nevedla, ne jako dnes. Nakonec musela přijet odtathovka a z kolejí ho odvézt.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa to podarili 2x po sebe v rozpätí pár dní na Š120,kým bola moja tak za 6 rokov,čo som ju mal, ani raz,ale keď to bolo už otcovo záhradne vozidlo a potreboval som si ju požičať nakoľko moje bolo už v bazári určené na predaj, ako vravím, 2x za pár dní,ako som to poriešil ? Prvý raz sa mi to stalo pred domom,pri návrate z nočnej,šiel som si pre rezervný kľuč,druhý krát klasicky pomocou drôtu vyhýčkoval som dvere,ani som nemyslel,aké je to jednoduché na týchto vozoch
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
- vojta.kr
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zabouchnuti kufru a tim take klicu v kufru se u. Coupe GK dost bojim a proto premyslim o tajnem tlacitku pouze na kufr odskoky jsou elektronicke takze to asi podniknu ted je jen otazka kam s nim
Hyundai Coupe 2.7 V6 Lahoda:) Aktual
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D