Autoradio i30 - problémy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Autoradio i30 - problémy
Zdravim vsetkych,
vcera som mal neprijemnu skusenost s autoradiom v mojej i30tke CW 1.6 CVVT.
Pocas jazdy som zrazu nemohol ovladat autoradio a to ani na volante ani na ovladacom panely.
Skusal som vsetky tlacidla a ziadna odozva, radio hralo posledne nastavenu frekvenciu, ale
bolo jednoducho neovladatelne, nedalo sa ani vypnut.
Po odstaveni vozidla som vzpol motor a vybral kluc zo spinacej skrinky ale panel radia stale svietil
aj s nastavenou frekvenciou, ale zvuk uz nebol ziaden. Zamkol som auto a siel nakupit po prichode
uz panel nesvietil a po nastartovani radio fungovalo az na to ze vsetky ulozene udaje o staniciach,
casovom formate atd. zmizli takze som ich musel zadavat nanovo.
Napiste prosim co mate podobne skusenosti, stalo sa mi to uz druhykrat.
Vdaka
vcera som mal neprijemnu skusenost s autoradiom v mojej i30tke CW 1.6 CVVT.
Pocas jazdy som zrazu nemohol ovladat autoradio a to ani na volante ani na ovladacom panely.
Skusal som vsetky tlacidla a ziadna odozva, radio hralo posledne nastavenu frekvenciu, ale
bolo jednoducho neovladatelne, nedalo sa ani vypnut.
Po odstaveni vozidla som vzpol motor a vybral kluc zo spinacej skrinky ale panel radia stale svietil
aj s nastavenou frekvenciou, ale zvuk uz nebol ziaden. Zamkol som auto a siel nakupit po prichode
uz panel nesvietil a po nastartovani radio fungovalo az na to ze vsetky ulozene udaje o staniciach,
casovom formate atd. zmizli takze som ich musel zadavat nanovo.
Napiste prosim co mate podobne skusenosti, stalo sa mi to uz druhykrat.
Vdaka
- Reklama
Re: Autoradio i30
Podobnu skusenost s autoradiom nemam, ale v tvojom pripade je to podla mna urcite na navstevu servisu a reklamaciu.
taky sem se s timto jeste nesetkal a doufam, ze an nesetkam. vim, ze cee'dy mely problemy s radiama, ale i30 nee
i30 1.4 + kn, 12/2007
Môj panel radia, ked nie je zapnute samotne radio (svieti teplota + cas)) ukazuje zhruba o hodinu menej. Pozapnuti radia ked dostane signal od stanice samo cas skoriguje. Nemate niekdo takuto skusenost?
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
nemam. cas je porad v poradku. nastavoval jsem ho po koupi vozu a od te doby no problemobushman píše:Môj panel radia, ked nie je zapnute samotne radio (svieti teplota + cas)) ukazuje zhruba o hodinu menej. Pozapnuti radia ked dostane signal od stanice samo cas skoriguje. Nemate niekdo takuto skusenost?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Přepni si v nastavení čas na ručně a ne na automaticky. Ono to vypadá,že to přehazuje potom čas dle rádií a hádá se to.Mě to zase skákalo do různých časů.laufas píše:nemam. cas je porad v poradku. nastavoval jsem ho po koupi vozu a od te doby no problemobushman píše:Môj panel radia, ked nie je zapnute samotne radio (svieti teplota + cas)) ukazuje zhruba o hodinu menej. Pozapnuti radia ked dostane signal od stanice samo cas skoriguje. Nemate niekdo takuto skusenost?
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
ano mam to nastavene na automatike, skusim prepnut na manual, dik.tatchwud píše:Přepni si v nastavení čas na ručně a ne na automaticky. Ono to vypadá,že to přehazuje potom čas dle rádií a hádá se to.Mě to zase skákalo do různých časů.laufas píše:nemam. cas je porad v poradku. nastavoval jsem ho po koupi vozu a od te doby no problemobushman píše:Môj panel radia, ked nie je zapnute samotne radio (svieti teplota + cas)) ukazuje zhruba o hodinu menej. Pozapnuti radia ked dostane signal od stanice samo cas skoriguje. Nemate niekdo takuto skusenost?
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
Je to urcite synchronizaciou podla RDS. Mam doma budik Grundig, ktory synchronizuje cas cez RDS a bohuzial rozdiel podla stanic je i 20 min, zvlast pri zmene letny<>zimny cas trva i mesiac, nez rozhlasove stanice v RDS cas upravia. Najpresnejsi cas z RDS byval na CR3 Hradec Kralove.bushman píše:Môj panel radia, ked nie je zapnute samotne radio (svieti teplota + cas)) ukazuje zhruba o hodinu menej. Pozapnuti radia ked dostane signal od stanice samo cas skoriguje. Nemate niekdo takuto skusenost?
Tazke funkcia pekna, ale k nicomu ...
-
- **
Dobrý den.Chtěl jsem se vás zeptat zda je možné namontovat do i30 normální rádio.Dík
Muj cisty TIP je ze ne. Jeste jsem to nekoumal. I kdyz zlate ceske rucicky....Radek Švub píše:Dobrý den.Chtěl jsem se vás zeptat zda je možné namontovat do i30 normální rádio.Dík
i30 1.4 + kn, 12/2007
-
- **
Tak to máš pravdu.Já jsem se na to koukal a to autoradio tam na 99.9% nepujde.Je to škoda protože jsem si tam chtěl dát subwoofer.Ale jináč díklaufas píše:Muj cisty TIP je ze ne. Jeste jsem to nekoumal. I kdyz zlate ceske rucicky....Radek Švub píše:Dobrý den.Chtěl jsem se vás zeptat zda je možné namontovat do i30 normální rádio.Dík
Ani by tam nebylo kam ho dát.Prostě by tam ani nezapadlo.Si myslím.A kam by jsi ho dal?Radek Švub píše:Tak to máš pravdu.Já jsem se na to koukal a to autoradio tam na 99.9% nepujde.Je to škoda protože jsem si tam chtěl dát subwoofer.Ale jináč díklaufas píše:Muj cisty TIP je ze ne. Jeste jsem to nekoumal. I kdyz zlate ceske rucicky....Radek Švub píše:Dobrý den.Chtěl jsem se vás zeptat zda je možné namontovat do i30 normální rádio.Dík
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
-
- **
Ani by tam nebylo kam ho dát.Prostě by tam ani nezapadlo.Si myslím.A kam by jsi ho dal?[/quote]
Subwoofer samozřejmě do kufru a to autoradio místo toho co tam je ale to je tam dané na pevno a to prostě nejde ven.Mám rád dobrou muziku tak uvažuji že tam dám alespon nové repro.
Subwoofer samozřejmě do kufru a to autoradio místo toho co tam je ale to je tam dané na pevno a to prostě nejde ven.Mám rád dobrou muziku tak uvažuji že tam dám alespon nové repro.
-
- **
koukám že jseš z Olomouce já jsem ze Zábřeha.
Jo? Okoli Zabreha je muj druhej domov Mam tam 3/4 rodinyRadek Švub píše:koukám že jseš z Olomouce já jsem ze Zábřeha.
i30 1.4 + kn, 12/2007