Bůh ví co mu tam vyskakujemilosh píše:yuri tak to mas asi nastaveny neco jinyho protoze tento server nemuze zpusobovat co popisujes
U mě také žádný problém
Moderátor: Moderátoři
Bůh ví co mu tam vyskakujemilosh píše:yuri tak to mas asi nastaveny neco jinyho protoze tento server nemuze zpusobovat co popisujes
Já jsem ten druhý co tam bývá pořád Teda především v noci, to je doba kdy pracujumilosh píše:No ja co jsem naposled koukal na ten chat nikdo tam nebyl tak nevim jak moc se to vyuziva
Jdu hledat jeste nejaky SW kterym ten comp projedu jestli je cistej ale nic men nenapada...
Muzu ti rict, ze se mi uz stalo asi neco podobneho. Preinstaloval jsem pocitac, nainstaloval vsechno co bylo potreba a tak a dostal se tam nejaky ten šmejd... Tak jsem to vzal cele znova.Yurii píše:Nevim, asi ze sebe udelam blbce ale sem si 99% jistej ze muj pocitac je cisadtej jak padlej snih, mam ho teprve od pondeli a ma XP SP3 plus vsechny mozni bezpecnostni zaplaty vcetne dvou antiviraku a AdAware.
Tak sem koukal ze se to nezobrazuje vzdycky, ale mam ty okna ulozeny v historii tak se na jeden mrknete:Jdu hledat jeste nejaky SW kterym ten comp projedu jestli je cistej ale nic men nenapada...
presne ako píše Tringi, na takéto okamžité veci je super ten chat. Ako sa tak pozerám, tak stále je niekto pripojený na fóre, takže ak by bol aj na chate tak by to bolo ideál - určite by sa potom ušetrili vlákna typu "ako urobím to a to?" a odpoveď na to "hľadaj a nájdeš..." ideálne úplne bez linku...Tringi píše: ... V tomhle vidím výhodu IRC.
mam to takisto... IE 7 a Mozilla Firefox 3.0 ... vyzera to dost divoko a na to si asi nezvyknemvipe píše:Sem si někde něco přehodil nebo to maj fšici, se mi to rovná všechno doprostřed a vypadá to dost blbě. Navíc ještě nejde editace příspěvků "na stránce se vyskytla chyba"
Mě se to také nelíbí, je to dost divné a nepřehledné.Mexican píše:mam to takisto... IE 7 a Mozilla Firefox 3.0 ... vyzera to dost divoko a na to si asi nezvyknemvipe píše:Sem si někde něco přehodil nebo to maj fšici, se mi to rovná všechno doprostřed a vypadá to dost blbě. Navíc ještě nejde editace příspěvků "na stránce se vyskytla chyba"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |