autoradio u ponika
Moderátor: Moderátoři
autoradio u ponika
potreboval bych poradit ohledne zapojeni autoradia u pnika,zkousel jsem uz dve a obe i po 14-ti dnech jezdeni se nedaj odblokovat,a v jinych autech bez problemu
- Reklama
Autoradio
Člověče nerad bych se mýlil, ale svého času jsem řešil shodný problémek se shodným typem rádia. Myslím že ale na kabelech eurokonektoru bylo napsáno co tam patří, ale právě u tohoto šitoidního rádijka to ne všechno pasovalo. Já jsem hledal schéma zapojení na internetu a našel jsem ho na ruských hakerských stránkách. Dokonce jsem musel hodit přes diodu napájení na jeden z pinú konektoru aby tomu krámu po zapnutí světel naběhlo osvětlení rádia a aby se mi nestalo, že po zapnutí rádia proženu napájení přes tento pin a rozsvítím s tím světla (neboj to všechno tě čeká taky). Ještě bych dodal že jsem to vyhledával Googlem a ty správné stránky byly na pozici okolo č.150.
Hodně zdaru.
Hodně zdaru.
tohle radio jsem mel, kdyz mi vykradli Nexii, fakt zuzo..oranzovej napis code se mi moc libil, vydrzelo mi hrat asi den a pak zhasnul display, nicmene hned druhy den jsem si z jeste starsiho auta vzal to samy a code to chtelo taky:D tak jsem k tomu nekoho pustil, ze jsem ho tam zadal jen jednou a pak uz ok, jen kdyz se prendalo do jinyho, tak to chtelo zase code...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
no jo...jenze me to k tomu kodu ani nepusti.....jen se mi tam napise safe a konec....strcili jsme ho do vectry a pohoda...obevily se 4 carky,vytukal se kod a radio hralo.....ja si spise myslim ze to je v zapojeni toho konektoru,vedou do nej z auta dva draty...hnedej a cerveno hnedej ten hnedej je cokoladkou spojenej s cernym a ten cervenohnedej je spojenej s jinym cernym,cervenym a modrym..-...a to se mi prave nezda ze by bylo v pohode
Hele borče,
Já jsemto asi naznačil trochu už v prvém příspěvku. Tak ještě jednou a líp : to rádio má dva přívody napájení 12V. ten jeden na rádiu rozsvítí dislay s nějakým blbým nápisem a nahodí podsvícení tlačítek a ovládačú. A pak je tam druhý přívod, který když otočíš vypínačem, tak to rádio zapneš se všemi prúvodními efekty. Ale pozor, toto si zapamatuj : NA VINĚ JE NEKOMPATIBILNÍ ZAPOJENI EUROKONEKTORU. Skrátka i když eurokonektor kabelu pasuje do konektoru v rádiu tak jednotlivé vstupy a výstupy jsou na rúzných pinech a tím pádem to nefachá.
Takže řešení : stáhnout schéma zapojení, podívat se na popisky na kabelu eurokonektoru a postupně podle schématu to pozapojovat drát po drátu. Mimochodem já to dělal taky tak a už to šlape.
Hodně zdaru
Takže řešení : stáhnout schéma zapojení, podívat se na popisky na kabelu eurokonektoru a postupně podle schématu to pozapojovat drát po drátu. Mimochodem já to dělal taky tak a už to šlape.
Hodně zdaru