Zdravim vsetkych,
Len sa chcem opytat ci sa stalo nieco podobne niekomu z vas uz...
Svetielko nad hlavou vodica a spolujadzca prestalo reagovat na stlacenie prostredneho tlacidla.
Na stlacenie laveho i praveho reaguje a svetlo funguje - lave aj prave.
Doteraz to reagovalo aj na stredne tlacidlo, ktore ma rozsvietit obidve svetielka.
Vyzera to na beznu opravu v ramci zaruky?
Alebo mate nejaky tip ako si to viem opravit sam?
Prikladam Obrazok:
dik,
- M.
Tlacidlo pre Osvetlenie...problem
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Tlacidlo pre Osvetlenie...problem
jasnej servis, ja bych nad tim nepremyslel
i30 1.4 + kn, 12/2007
A neni to tak, ze prostredne tlacitko iba aktivuje/deaktivuje automaticke rozsvietenie tych dvoch bocnych svetiel pri otvoreni dveri ? Musim pozriet do manualu, az budem mat cas
Ano stredne tlacidlo (zatlacene do stropu) iba aktivuje rozsvietenie prednych stropnych svetiel pri otvoreni dveri. Samotne zatlacenie svetla zasa rozsvieti ich aj pri uzavretych dverach. Pozor teda na uzamknutie auta pri zatlacenom stropnom svetle, ono samo nezhasne a rano baterka moze byt na nule.Dire píše:A neni to tak, ze prostredne tlacitko iba aktivuje/deaktivuje automaticke rozsvietenie tych dvoch bocnych svetiel pri otvoreni dveri ? Musim pozriet do manualu, az budem mat cas
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
Stalo sa mi to, jedno svetlo ostalo svietit celu noc a rano som nastartoval bez problemov - takze baterka taketo miniodbery nastastie nejaku dobu vydrzi
bushman píše:Ano stredne tlacidlo (zatlacene do stropu) iba aktivuje rozsvietenie prednych stropnych svetiel pri otvoreni dveri. Samotne zatlacenie svetla zasa rozsvieti ich aj pri uzavretych dverach. Pozor teda na uzamknutie auta pri zatlacenom stropnom svetle, ono samo nezhasne a rano baterka moze byt na nule.Dire píše:A neni to tak, ze prostredne tlacitko iba aktivuje/deaktivuje automaticke rozsvietenie tych dvoch bocnych svetiel pri otvoreni dveri ? Musim pozriet do manualu, az budem mat cas
Ano uz som to tiez zistil je to tak - mate pravdu... neuvedomil som si to - asi na mna ide uz mierna demencia
Funguje to OK
Diky sa odpovede!