Takže zatím nejlepší dojmy a zážitky za volantem. Všem přeji totéž...

Moderátoři: Martun, Moderátoři
hey brachoHCD píše:Zdravicko,
tak se asi zase po dlouhe dobe zapisi sem:D Nakonec jsem se po totalni skode sveho 10 mesicu stareho Accenta rozhodl jit do nej znovu;) Uplne se bojim jak ho chlapci z vychodu ocesali:)
Asi bych šel raději do Ceeda. Za současnou cenu je to o generaci novější auto v ochcávkové třídě a imho je hezčí, než Accent s i30 dokopy.HCD píše:Zdravicko,
tak se asi zase po dlouhe dobe zapisi sem:D Nakonec jsem se po totalni skode sveho 10 mesicu stareho Accenta rozhodl jit do nej znovu;) Uplne se bojim jak ho chlapci z vychodu ocesali:)
Mno ja uz taky i30 mel vybranou a nasmlouvanou. i30 cw ve vybave style se zamykanim zpatecky za 460 000 CRDi. predvadeci a najeto 900 km. Super kup. Ale na to clovek musi mit nejake ty penize na akontaci, jinak se nedoplati. A to je to co zrovna nemam kdyz ted vyplatim stare auto a tak;).. Pocitam stejne ze tak za 2 roky by mohlo byt sluzebni auto..Mexican píše:hey brachoHCD píše:Zdravicko,
tak se asi zase po dlouhe dobe zapisi sem:D Nakonec jsem se po totalni skode sveho 10 mesicu stareho Accenta rozhodl jit do nej znovu;) Uplne se bojim jak ho chlapci z vychodu ocesali:)to je dobre ze si na nas nezabudol... vazne ides znova do Accenta? Ja by som dneska siel do i30...asi.. no neriesim to.. a ty dufam vyberies spravne.. vela stastia
Dostal jsem pojistne plneni 280 000 minus cena, za kterou byl v aukci vrak vydrazen. Bylo to neco okolo 86 000 a ja se ted do prosince muzu rozhodnout, jestli vrak prodam tomu kdo ho vydrazil, nebo jestli to nejak prodam sam.. V autorizovanem servisu odhadovali opravu na 185 000 pokud by byla naprava v pohode (a to neni uplne jiste). Kazdopadne kdyz to koupi nekdo, kdo ma svoji dilnu, opravi si to za hubicku;) Nejake ty nahradni dily neoficialni (nebo bouranyho na predek sehnat) a ma auto s novym motorem za pakatel..David C3 píše:jj sice říkal že máš doplatek úvěru ale zas Accent slevnil za tu dobu co ho máš o 50tis..jinak co bude se starým autem..? nejde to opravit?????
Ja som to zistoval, vo viacerych servisoch mi nevedeli povedat, ale nakoniec som sa dozvedel ze ho nema.....Pepino píše:Mám technický dotaz: má Accent 1,5 CRDi, r.v. 2007 montován tzv. dvouhmotový setrvačník nebo má klasiku ?
moc pekne fotkyVilda píše:Taky se omlouvám, za zprávu " mimo mísu ", ale proběhl první sraz Accentů v praze a jsou pořízeny fotky s akce, na topicu " Sraz Accentů v Praze " bohužel, jinak to nejde
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |