palivovej sustavy este ok ale ventilov asi nie kedze benzin sa v podstate rovno na ne strieka, kazdopadne daj vediet, ked kukam na moje km ale olej mi to nezere ani nejdu z toho cudne zvuky, nedymi a ide zatial..
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
predcti si na co to je,ja tam psano ze to cisti vlastne ve zkratce celou palivovou soustavu..Napriklad u posledniho odkazu..Myslim si ze to je celkem dobra vecicka a kazdopadne to vyzkousim,protoze pribuznejch accent lita jak zihadlo a to moje je oproti jejich nic ..Proste to zkusim a dam vedet
Engineer píše:tak to som zvedavy Daj vediet kazdopadne...
to ze susedov lieta nie je tym ze ty mas 150kg a on 45 kg aj vychytene modelky?
tak to urcite neni...proste uvidime ....NO samozrejme ze vytacet ho musis ale v tuhle dobu kdyz benzim je drazsi jak litr Dzusu,bych tam lil radsi ten dzus
Engineer píše:tak to som zvedavy Daj vediet kazdopadne...
to ze susedov lieta nie je tym ze ty mas 150kg a on 45 kg aj vychytene modelky?
tak to urcite neni...proste uvidime ....NO samozrejme ze vytacet ho musis ale v tuhle dobu kdyz benzim je drazsi jak litr Dzusu,bych tam lil radsi ten dzus
No neviem, na tvojom mieste v rámci finančnej krizy riešil teraz ten benzin... A ešte ho mate lacnejši ako my Teraz je ten správny čas....
Hyundai rýchly sťa šíp, sťa lúč- nenazdáš sa a už je fuč
Ale každopádne potrebujeme jedného nezávislého na posúdenie čistiacích brečiek na palivovú sústavu daj znamenie potom
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.