AVIC-D3 s BT modulem BTB200 a Walkman Sony NWZ-A829B
Moderátoři: miooo, Moderátoři
AVIC-D3 s BT modulem BTB200 a Walkman Sony NWZ-A829B
V manuálu BTB200 se píše že tento BT modul podporuje A2DP a AVRCP. Poohlížím se po nějakém přenosném walkmanu abych rozšířil možnosti Avicu a nemusel vozit plnou schránku DVD a CD. Docela se mi zamlouvá SONY NWZ-A829B s 16 BG pamětí s BT podporující A2DP a AVRCP.
Máte s touto kombinací (Pioneer-Sony) někdo nějakou zkušenost? Lze zcela ovládat Walkmana z dipleje Avicu? Dík za odpovědi.
Máte s touto kombinací (Pioneer-Sony) někdo nějakou zkušenost? Lze zcela ovládat Walkmana z dipleje Avicu? Dík za odpovědi.
SF 2,2 CRDi VGT 4x4 A/T / H1 VAN6 2,5CRDi / iX35 2.0 GDi 4x4 / i20
- Reklama
Risknul jsem to a koupil jsem 16 GB Sony NWZ-A829B.
Žel, přístroje se mi nepovedlo spárovat. (zkušenost za 7.100,- Kč)
Pes bude zakopán asi v tom, že zatímco Pioneer AVIC-D3 (resp BTB200) podporuje Bluetooth v.1.2, tak Sony NWZ-A829 podporuje Bluetoth v.2.0. ( Nestačí jen podpora A2DP a AVRCP).
Pokusím se vyměnit u prodejce zařízení za 8 GB SAMSUNG YP-S5JCB, které podporuje Bluetooth 1.2 (včetně A2DP a AVRCP) a na rozdíl od SONY umí ČESKY.
Žel, přístroje se mi nepovedlo spárovat. (zkušenost za 7.100,- Kč)
Pes bude zakopán asi v tom, že zatímco Pioneer AVIC-D3 (resp BTB200) podporuje Bluetooth v.1.2, tak Sony NWZ-A829 podporuje Bluetoth v.2.0. ( Nestačí jen podpora A2DP a AVRCP).
Pokusím se vyměnit u prodejce zařízení za 8 GB SAMSUNG YP-S5JCB, které podporuje Bluetooth 1.2 (včetně A2DP a AVRCP) a na rozdíl od SONY umí ČESKY.
to dantasik: Nedalo mi to, smazal jsem připojení svého telefonu (používám N6300) a pokusil jsem se jej znovu spárovat - nešlo to. Napadlo mně, že jestli jsem náhodou kdysi nezměnil key kód, tak jsem vložil jiný, ne 0000 a ejhle připojil jsem se včetně BT Audio. Se zlou předtuchou jsem se podíval do manuálu a zjistil že Nokia používá taky BT2.0
Sony jsem mezitím vrátil ale v pondělí to opět vyzkouším
dopsáno v pondělí:
vyzkoušeno: AVIC se se SONY spáruje, ale po pár vteřinách se odpojí a konec. Zkoušel prodejce osobně.
Sony jsem mezitím vrátil ale v pondělí to opět vyzkouším
dopsáno v pondělí:
vyzkoušeno: AVIC se se SONY spáruje, ale po pár vteřinách se odpojí a konec. Zkoušel prodejce osobně.
Re: AVIC-D3 s BT modulem BTB200 a Walkman Sony NWZ-A829B
Zamo, řeším podobný problém (verze blootooth). Udělal jsem tu nerozumnost, že jsem si pořídil tel. HTC Diamond aniž bych se podíval na kompaktbilitu BTB200. U "Basysu" mi nejdříve sdělili o problému vědí protože většina výrobců mobilů snižuje vyzařování BT a že s tím budou muset něco dělat. Dnes mi ale řekli, že to s největší pravděpodobností nikdo řešit nebude protože je to staré (vždyť to mám už rok!!!)a dopručili mi Parrot. Myslel jsem ,že je to přijímač něco BTB 200 a koukám ,že to kompletní zařízení znezávislé na AVICu. Vyhovovalo mi nastavení komunikace přes displej navigace. Máš jiný nápad než oni. Vypadá to že budu muset BTB dát do frcu
Hyundai SF 2.2 CRDi AT Elegance
O problemu kompatability (spíš nekompatability) BT spojení jsme tady už psali. Obecně Windows mobile zařízení jsou na tom nejhůře. Řeší se to např. tady: http://jetwaremobile.com/. Jak jsem již dříve psal, řešil jsem to cestou zakoupení mobilu SonyEricsson, kde vše (telefon i audio) bez problému s BTB200 funguje. Mobil se spáruje automaticky po zapnutí zapalováni a jakmile na něm spustím audio přehrávač, připojí se jako BT-Audio a dá se ovládat jak z rádia, tak z volantu.
PS. Na výše uvedené adrese na stránce Support je zřejmé, že problémy s WM nemá jen Pioneer, ale rovněž řada dalších (BMW, Mercedes, Opel, Audi, Jaguar...)
PS. Na výše uvedené adrese na stránce Support je zřejmé, že problémy s WM nemá jen Pioneer, ale rovněž řada dalších (BMW, Mercedes, Opel, Audi, Jaguar...)
SF Elegance AT
to iste plati aj pre tel. so symbianomkarves píše:O problemu kompatability (spíš nekompatability) BT spojení jsme tady už psali. Obecně Windows mobile zařízení jsou na tom nejhůře. Řeší se to např. tady: http://jetwaremobile.com/. Jak jsem již dříve psal, řešil jsem to cestou zakoupení mobilu SonyEricsson, kde vše (telefon i audio) bez problému s BTB200 funguje. Mobil se spáruje automaticky po zapnutí zapalováni a jakmile na něm spustím audio přehrávač, připojí se jako BT-Audio a dá se ovládat jak z rádia, tak z volantu.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je možnost rozšířit AVIC o USB vstup CD-UB100. Jinak Samsung Omnia s bluetooth AVIC taky nespojíte...
Hyundai Sonata 2.0 Elegance 2004
Hyundai Santa Fe 2006 2.7 V6
Hyundai ix55 3.0 V6 ropa
Hyundai Santa Fe 2006 2.7 V6
Hyundai ix55 3.0 V6 ropa
Souhlas. Na USB mam 4GB flash na kterou jsem narval vše co teď poslouchám a jsem v pohodě
SF Elegance AT