Ahoj, možná vám to bude znít jako kravina, ale mám tip na dobrej a hezkej anténí prut místo původního dlouhýho kovovýho drátu.
Tak tedy, zakoupil jsem v baumaxu tuzingovej prut za bratru 199 kč českých. V ceně bylo několik (3) redukce takže nebyl problém s instalací do toho megazávitu, který coupé má. Anténa vypadá opravdu velmi dobře je 30 cm dlouhá a dobře odmontovatelná, sama se nepovoluje neb je celá pogumovaná. To nejdůležitější však terpve přijde.
Očekával jsem, že za mrzký peníz nebude anténí prut kvalitní a byl jsem připraven na to, že ho zase budu muset sundat neb na něj nic nechytím. Velmi mile mě proto překvapilo, že signál se zlepšil! Nejde o zlepšení v řádu třídy, ale rádia mi hrají čistěji a na místech, kde před výměnou nehrála.
Sakumprásk dobrej tip na dobře vypadající anténu s dobrým příjmem a dobrou cenou.
Howg. Čus.
Výměna anténího prutu coupé 2. generace
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Dettektorr
- *
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Výměna anténího prutu coupé 2. generace
jo tak tohle mam ted doma navic. koupil jsem to jako docasny reseni a uz jsem namontoval novou elektrickou antenu. kdyby to nekdo chtel tak to dam za pulku idealne osobni jednani pac postovny by stalo zbytecne moc
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Dettektorr
- *
Můžeš potvrdit, můj dojem, nebo jsem prostě natrefil na extra kvalitní kousek?
black_sheep píše:jo tak tohle mam ted doma navic. koupil jsem to jako docasny reseni a uz jsem namontoval novou elektrickou antenu. kdyby to nekdo chtel tak to dam za pulku idealne osobni jednani pac postovny by stalo zbytecne moc
ani ses nevyjádřil, jak ti chodí ta neorigo motorická anténa. Mně zatím bez problému.
Jinak ten pogumovanej 30cm prut mám taky navíc, ale už ani nevim, kam jsem ho švihnul. S tím malým prutem to vypadalo hrozně. Ta vysouvačka vyjíždí do délky 100cm, hned to líp vypadá.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
ale jo. psal jsem to nekam myslim v sekci lantra. no to je fuk. kazdopadne jezdi pomaleji, ale hezky potichu. zapojeni jsem mel obraceny - nez ty a nebzuci mi 2sec po zajeti/vyjeti, alespon zatim. no asi zalezi, jak se polaci vyspej.
Jeste jedna vec - mimo toho zes ji prisrouboval, delal jsi s ni neco? mysli jako nejaka ochrana, promazavat ji apod.? zatim jsem s ni nic nedelal
Jeste jedna vec - mimo toho zes ji prisrouboval, delal jsi s ni neco? mysli jako nejaka ochrana, promazavat ji apod.? zatim jsem s ni nic nedelal
I ❤ cars
ne, krom přišroubování a přehození pár dílů z origo anteny jsem nic nedělal, nemazal. Ona je namazaná slušně od výroby..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance