Spokojenost s Matrixem

Moderátor: Moderátoři

Jak jste spokojeni s matrixem?

Anketa končí za 27 pro 2008, 06:20

1. spokojenost - auto splnilo očekávání na 100%
2
18%
2. spokojenost s drobnými výhradami - spokojenost na 75%
8
73%
3. průměr - něco mi vadí - spokojenost na 50%
0
Žádná hlasování
4. čekal jsem víc, ale jde to
0
Žádná hlasování
5. nejsem spokojen, půjdu asi do jiné káry...
1
9%

Celkem hlasů: 11

Uzi77
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Spokojenost s Matrixem

Příspěvek od Uzi77 »

kabi píše:tak jsem pánové (a snad i dámy) našel konrolku potkávacích světel :wink:
kampa ji ti šikmoocí čerchmanti asi schovali ? je to v popelníku :lol:
pokud kouříte je to asi o ničem , ale já mám víčko stále otevřené (nekouřím) a je tam takové okénko směrem k zapalovači a vzhledem k tomu že je to dost utopené dole tak i ve dne vidím jestli svítím ,občas tam juknu pro kontrolu ,tak nějak jsem si na to zyvkl :lol:

Tohle je nejvíc co sem kdy viděl. Díky za přízpěvek. Mazec hahahahaha :D
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008
Reklama

kaspi
**

Příspěvek od kaspi »

@kabi) tak s tím světýlkem v popelníku je to fakt vychytávka, hned jsem to vyzkoušel a super, dokonce se mi povedlo vytáhnout ten plíšek na típnutí cigarety, takže teď už to vypadá jako normální minischránka a fakt i za denního světla jem pěkně vidět, jestli člověk má zapnuto či nikoliv. Už jsem to ukazoval i manželce, sice se na mě trošku dívala divně, ale určitě to taky bude využívat.
Prostě cooool... :D

PS. nemáš tam ještě nějakou vychytávku na vypnutí automatické klimy při ofukování čelního skla 8)
Matrix Premium 1,6, 2/2008
kabi
*

Příspěvek od kabi »

kaspi píše:@kabi) tak s tím světýlkem v popelníku je to fakt vychytávka, hned jsem to vyzkoušel a super, dokonce se mi povedlo vytáhnout ten plíšek na típnutí cigarety, takže teď už to vypadá jako normální minischránka a fakt i za denního světla jem pěkně vidět, jestli člověk má zapnuto či nikoliv. Už jsem to ukazoval i manželce, sice se na mě trošku dívala divně, ale určitě to taky bude využívat.

PS. nemáš tam ještě nějakou vychytávku na vypnutí automatické klimy při ofukování čelního skla 8)
no nemám bo to mám nový ale až seberu odvahu tak se juknu na přepínače topení podle mě to vyřeší jeden odpojený drátek ale znáte to z filmů přestřihneš modrý místo červeného a ..... :roll:
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
kaspi
**

Příspěvek od kaspi »

@kabi) jojo, nemít to v záruce, tak taky zkusím odpojit nějaký ten drátek, ať si klimu zapínám podle svého 8)
kabi
*

Příspěvek od kabi »

kaspi píše:@kabi) jojo, nemít to v záruce, tak taky zkusím odpojit nějaký ten drátek, ať si klimu zapínám podle svého 8)
a znáte vůbec někdo zámysl konstruktéra proč by chtěl někdo zároveň ofukovat okna s klimatizací v chodu ? přijde mi to trochu na palici, okna potřebuju rozmarazit v zimě a případně ofouknout opocený ale to se stává opět v zimě tak nevím asi sem blbka :cry: nebo mě čeká nějaké nepříjemné překvapení v letních měsících ? :wink:
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
ross07
**

Příspěvek od ross07 »

kabi píše:
kaspi píše:@kabi) tak s tím světýlkem v popelníku je to fakt vychytávka, hned jsem to vyzkoušel a super, dokonce se mi povedlo vytáhnout ten plíšek na típnutí cigarety, takže teď už to vypadá jako normální minischránka a fakt i za denního světla jem pěkně vidět, jestli člověk má zapnuto či nikoliv. Už jsem to ukazoval i manželce, sice se na mě trošku dívala divně, ale určitě to taky bude využívat.

no nemám bo to mám nový ale až seberu odvahu tak se juknu na přepínače topení podle mě to vyřeší jeden odpojený drátek ale znáte to z filmů přestřihneš modrý místo červeného a ..... :roll:

Tak podle schématů na Matrixe co mám, to na nějaké odpojení drátku bohužel nevypadá. Dle mého, to bude vyžadovat zásah do bloku přepínačů (A/C switch na schématu), protože už z této jednotky vychází signál na spuštění klimy společně. :twisted: Pokud je blok přepínačů rozebíratelný, není problém. Pokud je to nějak svařené či slepené, bylo by to horší. Naděje umírá poslední a tak až to vykuchám , budu vědět víc . :idea: :idea: :idea: :shock: :shock: :shock:
Nyní: Hyundai Matrix 1.6/103HP , r.v. 2004...jezdí...,
Bylo:
Opel Astra F 1.6/75HP 3dv, r.v. 1998, stále jezdí :-)
Fiat UNO 1.5/75HP, r.v. 1986, asi ve šrotu
michal2828
**

Příspěvek od michal2828 »

Tak takhle blbě vyřešené zapínání klimy nemá jen hyundai. Kolega má ford fokus 1.6i model 2007
a prý mu to dělá to stejný.
Matrix 1.6/76 kW 02/2008, stříbrná metalíza
kaspi
**

Příspěvek od kaspi »

Jj, potvrzuji, ve firmě jezdíme na Fordech a ty to mají taky. Účelné to částečně je, neboť z klimatizace vychází vzduch téměř zcela suchý, tudíž odmlžení je podstatně rychlejší, což je fakt. Ale to bych si snad mohl rozhodnout sám, jestli chci rychlé odmlžení s klimou nebo "preventivní" ofukování, které poběží takto stále...
... jen taková perla na závěr v Mondeo, ve kterém jezdím občas já (r.v.2006), tak tam je zase zcela nesmyslný záběr ofukování čelního okna, že na každé straně zůstává cca 15cm pruh, který se odmlží o dost později než zbytek okna :roll:
Jinak dříve jsem si v tomto mondeu lebedil, ale teď když přesednu ze svého Matrixe, tak mě to v tom mondeu připadá takové nepohodlné a nepřehledné pro výhled na cestu. Jediné výrazné plus je 1,9TDi common rail proti moji 1,6 :)
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Můj Accent tuhle funkci má taky, ale na našem fóru je návod, jak ji odstranit bez zásahu do el. instalace. Udělal jsem to podle něj a už se mi klima sama nespouští 8)

https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=46&t=7298
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
kaspi
**

Příspěvek od kaspi »

Tý brďo, tak to odpoledne hned vyzkouším, kdyby to tak šlo, tak by to bylo móóc fajn a bylo by pryč jedno z malých mínusek u Matrixu :idea:
ross07
**

Příspěvek od ross07 »

Tak tenhle návod na vypnutí jsem zkoušel už asi měsíc po pořízení Matrixe a bez úspěchu :? :? :?
Pokud se to někomu podaří , tak je to borec. 8)
Já jsem mačkal, mačkal, mačkal .... a nic ... a nejsem bohužel sám komu to na Matrixu nešlo, bohužel :cry:
Třeba pomuže nějaký trojhmat (CTRL-ALT-DEL) dát blinkr doleva + pustit stěrače + otevřít páté dveře a pak 5x zacvakat klimou :lol: :lol: :lol: :lol:

pěkné vánoce všem na ... HYUNDAI CLUBU.NET...
Bylo:
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Hej, hej, mě se to taky na poprvé nepovedlo, ale zkoušel jsem to několikrát a pak to vyšlo !! Taky mě to nebetyčně rozčilovalo, po pravdě nějak tuhle funkci nechápu, protože, když si budu chtít pustit klimu, tak si ji pustím sám, jak uznám za vhodný :!: Asi po sedmi pokusech se mi to podařilo odblokovat ..... chce to trpělivost a pochybuju, že by se Accent nějak lišil od Metrixe ( v tomhle ) ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
ross07
**

Příspěvek od ross07 »

Tak jsem dotoho šel po půl roce znovu a dle návodu nic :cry:
Jestli nebude rozdíl v ročníku, přeci jenon Matrix je tu od roku 2001 a New Accent od 2007. U nás to může být děláno ještě postaru (HW) a u Accenta už možnost přes kod (SW) odblokovat. Mne to prostě nejde, div mi neupadla ta klapka vnitřního okruhu, :lol: jak jezdila sem a tam. Udělal jsem cca 25 pokusů během půl roku a že bych se netrefil do té správné sekvence se mi už nechce věřit. Tak zkoušejte ostatní. Třeba se někdo trefí. :lol: :lol: :lol:

... nebo budeme jen průkopníky slepých uliček a řekneme jen "...tudy né přátelé,tudy cesta nevede" :lol: :lol: :lol:
Bylo:
rastos
**

Příspěvek od rastos »

Dosial nie je znamy ziadny Matrix, na ktorom by to fungovalo. Mozno na tych uplne najnovsich faceliftovanych to este nik nevyskusal...
Ale ani na Accentoch to nefunguje na vsetkych. Iba tusim od roku 2007/08, starsie ee...
Matrix 1.6
kaspi
**

Příspěvek od kaspi »

Tak jak píše ross07, bohužel se mě to nepodařilo vypnout a to jsou zkoušel všechny možné i nemožné kombinace :x
Odpovědět

Zpět na „MATRIX“