Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nic v zlom Mexican... Ved oni tam maju 90% aut po prvom majitelovi a neburanych... Da sa tam podla ich predajcov vybrat aj nieco ine?????Mexican píše:Engineer predsa ho preda do aaacek a ti ho budu ponukat ako neburany, garazovany po ceskom dochodcovi
Mno biznis sa neda celkom vylucit, ak by niekto ponukol neodolatelnu sumuEngineer píše: Nechcem byt drzý ale chcem sa opýtať... Aký význam to bude mať že dáš dokopy stotalkovaného accenta? Nič iného ako biznis mi nenapadá
peaty píše:Po zhliadnuti fotiek tomovej nehody a aj podla jeho orientacnej rychlosti pri naraze som zostal dost prekvapeny pravdu povediac... 40-50 km/h rychlost oboch aut pri celnom naraze a accent zostal celkom v pohodicke, sofer takisto (tusim sa ti nic vazneho nestalo, nespominal si). Z tohto mi vyplyva, ze accent bude vcelku bezpecne auto, co ma tesi...
Ale neda mi a spytam sa ta tom, nedalo sa tej celnej zrazke vyhnut? Z fotiek je vidiet, ze sa to dalo pripadne strhnut aj mimo cesty, len neviem aka bola viditelnost, alebo ci si ho uvidel az na poslednu chvilku... Druha strana veci je ta, ze keby si aj uhol a vyletel mimo cesty, mohlo sa ti vklude stat, ze vinnik by pokracoval v jazde a ty potom vysvetluj policajtom, ze si musel uhnut...
Mexican: mozno by bolo vhodne prispevky ohladom tomovej nehody presunut do vlakna "Dnesni nehoda", ak by sa dalo...
Nevim, mě přišlo, že podle toho, jak je to bouchlý a podle toho co tady Tom psal, se právě srážce do poslední chvíle vyhnout snažili, jakoby se vyhýbali vpravo. No Tom řekne víc. Ale souhlas s tim, že Accent dopadl dost dobře, ještě k tomu s tak velkym autem, taky mě to potěšilo. Tomovi gratuluju, že z toho tak dobře vyváznul.peaty píše:Po zhliadnuti fotiek tomovej nehody a aj podla jeho orientacnej rychlosti pri naraze som zostal dost prekvapeny pravdu povediac... 40-50 km/h rychlost oboch aut pri celnom naraze a accent zostal celkom v pohodicke, sofer takisto (tusim sa ti nic vazneho nestalo, nespominal si). Z tohto mi vyplyva, ze accent bude vcelku bezpecne auto, co ma tesi...
Ale neda mi a spytam sa ta tom, nedalo sa tej celnej zrazke vyhnut? Z fotiek je vidiet, ze sa to dalo pripadne strhnut aj mimo cesty, len neviem aka bola viditelnost, alebo ci si ho uvidel az na poslednu chvilku... Druha strana veci je ta, ze keby si aj uhol a vyletel mimo cesty, mohlo sa ti vklude stat, ze vinnik by pokracoval v jazde a ty potom vysvetluj policajtom, ze si musel uhnut...
Mexican: mozno by bolo vhodne prispevky ohladom tomovej nehody presunut do vlakna "Dnesni nehoda", ak by sa dalo...
Mno tak mě Tom předběhltom píše: 1, Ta rychlost je jen a jen můj odhad... (nic jiného)
2, Vyhnout by se možná dalo, jenže podél silnice jsou nějaké stromy a navíc je v tom místě ještě celkem prudký šestimetrový svah do pole (možné převrácení vozu apod...)
3, V ten okamžik jsem neměl ani čas přemýšlet o nějakém uhnutí ze silnice...
MYSLÍŠ, ŽE JE TO V AUTECH ?HCD píše:Zdary,
panove s Accentama davejte si pozor na silnicich. Kamarad co je u dopravni policie na Kladensku rikal, ze ze vcerejsich 10ti nehod se jednalo 2x o novyho Accenta.. Jeden sestrelil lisku na dalnici a mel pocuchany predek + bok. Druhy to nekde na horsi komunikaci na letnich pneu oprel o strom a pak se odrazil na strechu na silnici..
Koukam cerne casy pro ACCENTY..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |