proc ho nikdo nechce?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
proc ho nikdo nechce?
koukame s romcisem na coupatka v inzerci a desne divny je to, ze takovy pekny kousek:
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6566545
se uz nemuze prodat takovou dobu. videl ho nekdo na vlastni oci? aby to nebylo jak to cerveny z usti, na fotkach taky uzasny zachovaly a ve skutecnosti tribarevny kupovat ho nechci, ale kdyby bylo takovy jako fotky slibujou tak bych ho i mozna vymenil. vypada jeste zachovaleji, mene km...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6566545
se uz nemuze prodat takovou dobu. videl ho nekdo na vlastni oci? aby to nebylo jak to cerveny z usti, na fotkach taky uzasny zachovaly a ve skutecnosti tribarevny kupovat ho nechci, ale kdyby bylo takovy jako fotky slibujou tak bych ho i mozna vymenil. vypada jeste zachovaleji, mene km...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
Re: proc ho nikdo nechce?
Zrejme proto, ze je dost drahy.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
taky myslim na cenu. ja si jel pro coupe za 70tis a nakonec jsme se dohodli na 60, je v kuzi, klima, za ctyri mesice, co ho mam jsem musel koupit jen pneumatiky,ktery byly totalne stejte, jinak tuk tuk: ). Ale toto vypada pekne, mozna to bude mestem, kdo by jezdil az do ostravy: )))
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- black_sheep
- Moderátor
ty jo me to neprijde bejt zase tak moc. vsak za takovou cenu jsem coupe sehnal pred rokem a pul a tenkrat to byla cenovka uplne perfektni - az jsem toho dovozce podeziral ze to ma nejaky hacek se mi kazdej smal, ze pod sto nesezenu neco co nebude pripominat vrak.. ty ceny ojetin fakt padli strasne, kdyz si vezmu ze jsem do coupe zahupsnul uz asi za 150.000 vcetne porizovacky a to me jeste ceka renovace kozenejch sedacek a predni tlumice (dohromady 10.000)..
I ❤ cars
Jen balzen by koupil 98ku za 90 tisic. Lantra je to samy a minulej rok jsem ji poslal za 70 (99ka v plny a 2.0)....je cas se s tim smirit:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
lantroj to samy neni coupecko je o nece lepe smontovane = mame oboji takze muzu srovnavat. a hlavne se tak nak snazi protlacit mezi sportaky, kde jsou ceny vozu obvykle o neco vyssi.
no ja nevim, ja mam 1996tku a troufnu si rict, ze je v lepsim stavu nez vetsina 1998micek a ze jsem coupecek projel asi osm nez jsem si vybral..
no ja nevim, ja mam 1996tku a troufnu si rict, ze je v lepsim stavu nez vetsina 1998micek a ze jsem coupecek projel asi osm nez jsem si vybral..
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
a kolik jsi mezitim najel km?? to je relevantnejsi informace, nez ze ho mas ctyri mesice.delphino píše:taky myslim na cenu. ja si jel pro coupe za 70tis a nakonec jsme se dohodli na 60, je v kuzi, klima, za ctyri mesice, co ho mam jsem musel koupit jen pneumatiky,ktery byly totalne stejte, jinak tuk tuk: ). Ale toto vypada pekne, mozna to bude mestem, kdo by jezdil az do ostravy: )))
taky mam mesic, kdy mi coupatko sezralo treba tri dcl oleje (5.000km najeto behem mesice) a ted treba za posledni dva mesice ani tuk (pac s nim jezdim mnohem min)
I ❤ cars
jasny , tak ja bydlim v usti nad labem a studuju v plzni. v pondeli tam jedu tam a v patek vracim, to je asi tak 320km tydne a pak samorejme jezdeni kolem. jen mi zacly piskat brzdy,ale po tydnu to prestalo a ted krici dost klinak,ale ten stoji nak kilco doufam,teda co jsem ho kupoval pred par lety na astru,tak to se nepocita . Ale presne to moje coupe jsem sledoval dlouho,pac jsem vybiral par mesicu a kdyz jsem na nej poprvy narazil,tak stalo 99, po mesici 80 a kdyz uz jsem zacal objizdet bazary, tak jsem na nej na netu po asi trech mesicich zas narazil a 70,taky mi to prislo divny,ze to najednou tak kleslo,ale jeli jsme se tam podivat a jsem za to rad:)a kdyz mi dal 10ti slevu na opravu,tak jsem pri ceste domu jel bez radia a rikal,tak ted to bouchne, ted neco upadne..ted..ted..
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- black_sheep
- Moderátor
jakou opravu? neco bylo v haji kdyzs ho koupil? tak cena pekna, ale 1.6tky byli vzdycky o dost levnejsi, bo treba za peknej dvoulitr bych tech 90.000 vysolil jeste dneska, ale za 1.6tku tak 70.000
I ❤ cars
mno ja rikal,ze ho beru a on at pockam,ze zavola majiteli,ze zkusi jeslti mi da nakou slevu, tak rikam ok..mno a pak prisel a rikal,kolik byste si predstavoval(rikal jsem si tisic dva na benzin:)),ale nak jsem nic nerekl a on,ze to nechame na 60 a at mu tam necham 2 na pivko..Mno a co to mu chybelo..nic velkyho(doufam zatim), musel jsem hned vymenit gumy, tesneni motoru, a taky mu ten mesic prosla technicka,tak jsem tam musel zajet, u oleje mel karticku,ze byl menen v cervnu. a vzadu trosku cukly a povrchne zamazly,ale to se da srovnat,ale to necham na leto . Ale tak btw,nekonaj se naky srazy v cechach..to je porad sama morava: ))
Hyundai coupe 1.6 98 16V
mě na tom bezpečně odradí původ vozu Itálie
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Italove nemaj spatny ceny a pokud jezdis brat na to samy misto, obcas daj bonus zdarma - treba Punto nebo Golfa. Horsi je to s lakem, vetsinou vhodny na celolak, pac je to odreny na 100 mistech. Motoricky jak kdy, ty maly jebecky obcas vylagrovany. Ale ta cena je dost podstatna, furt se to i s prasklu hlavu, odreninama atd. vyplati.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
wow http://www.tipcar.cz/hyundai/hyundai-co ... 30413.html. i kdyz das par tisic do opraveni vzhledu, tak neber to: ))v tom neco bude
Hyundai coupe 1.6 98 16V
- black_sheep
- Moderátor
jo kdyz das 20.000 do opravy vzhledu, tak budes mit hezke coupe co bude ve spatnem technickem stavu a po bouracce. takze do toho dalsich 30.000 nasypes a budes mit slusne coupe.
I ❤ cars