Koroze karoserie u Coupe rv.96

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Jura

Koroze karoserie u Coupe rv.96

Příspěvek od Jura »

Ahoj, zacaly se mi delat " puchyrky" na blatnicich zadnich kol, jde s tim neco udelat? Napr. ze by se to vybrousilo, necim natrelo, aby to nekorodovalo? Diky za napady.
Reklama

Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Re: Koroze karoserie u Coupe rv.96

Příspěvek od Tiburon_FX »

Jura píše:Ahoj, zacaly se mi delat " puchyrky" na blatnicich zadnich kol, jde s tim neco udelat? Napr. ze by se to vybrousilo, necim natrelo, aby to nekorodovalo? Diky za napady.
mám bohužel stejnej problém, ale jenom na pravym blatníku, chci to zpravit v létě, asi bude potřeba to vybrousit a vytmelit, jinak nedoporučuju antirezin nebo hammerite, ty sou vůplně na prd...kdysy sem slyšel o nějaký zinko-chromatový barvě, tak se po ní poohlídnu...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

no ja mam '93 (11/92) takze uz to mam trosku vic vyhnily, resp. uz jednou kitovany a uz to zase vylezlo, takze to je oprava tak na dva, tri roky vic ne! bud nekde splasit lemy bo to nechat vyklepat, to bude problem safra, jeste ze na scoupe jsou ty lemy skoro uplne rovny tak by to snad nebyl problem. Taky uvazuju o novejch zadnich blatnicich, ale to je za 16tis, coz je dost... kdyby me to tak nekdo promackl, jenze to by zase znicil jeste neco jinyho.. trebas nacouval vozejkem s trubkama a promackl blatnik jen... :lol: hihih a zacaloval me alespon jednu stranu tak do toho jdu! no zatim setrim tak uvidim, dneska jsem lezl pod auto a krome tech zadnich lemu je naprosto OK - podvozek, prahy vsecko jak novy!
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

měnit blatníky je sice dobrej nápad, ale já těm náhradním plechům nevěřim, nevim jak se dělaj teď, ale na rapida sem kupoval holý plechy bez ochrany zinku, sice se na to dá základ a barva, ale zkušenost je taková, že po cca 4ech letech ty nový díly začly zase kvést, vyvařovat je taky blbá varianta, páč jak se tepelně naruší struktura toho kovu, tak to je taky náchylnější ke korozi, proto bych chtěl sehnat nějakej antikorozní nátěr co vopravdu funguje...něco na bázi toho zinku (ne hammerite a pod, co sou stejně pórezní)...jinak jako jediná možná varianta je asi koupit nový auto :D
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
black_sheep

no hele nak to jit musi safra.. :lol: rozhodne kvuli zadnim blatnikum neprodam auto ktery je jinak jak novy, neco s tim udelam a bude :lol: rekl bych ze ty zadni blatniky original budou to samy jako to co tam bylo kdyz to bylo novy... je to lace no, jenze kdyz se podivam i na starsi scoupecka tak fakt hnijou hlavne ty lemy tak snad to jeste par let vydrzi.. akorat u me to bude vetsi pruser s ohnilou strechou, to bude chtit vyvarit, sice by to stacilo vykitovat ale po dvou zimach je to tu zase. Rad bych aby mi vydrzelo jeste cca 4 roky, proste do konce VS a pak ho bud uklidim do garaze na vecne casy a zrestauruju ho rovnou jako veteran a nebo ho zkusim prodat nekomu kdo se o nej bude chtit starat dal. plany hezky ne? :) napada nekoho neco teda? prej kdyz se to vyvari tak se to da zalejt nakym antikoro a to vydrzi pak zase 10 let tak nevim no :)
jura547
*

Příspěvek od jura547 »

Hm, tak me v servisu rekli, ze to chce novy lemy, s prelakovanim za 12-13000, kurwa to fakt neni nejakej nater nebo neco, ze by se to vybrousilo natrelo(nastrikalo), prelakovalo(ten malej kousek) a byl by na par let klid?
lubin1281
**

lemy

Příspěvek od lubin1281 »

sohlasim s blackem na scoupe takove lemy neexistujou na coupe nevym,ale blacku hlavne nejezdi do servisu tam me rekli 4000 jen vyvareni a kitovani a kazdej jinej 2000 ze to nakouskuje a pak se to vykitne a je to zase jak orygos ale tak na 4 roky pak to zas urcite vyleze :cry:
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
black_sheep

no ja chystam celolak :) sice to bude lak pres puvodni lak takze se toho bojim, nebudou ani vocesavat nak vyrazne auto, proste to prej oblepej, nerovnosti vykitujou, prebrousej, lemy vyvarej a striknou.. mrknu na jejich reference a podle toho uvidim ale asi do toho pujdu!
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“