Nováček
Moderátor: Moderátoři
- ivan kuschall
- **
Nováček
Zdravím všechny kteří jezdí s Terrakanem jako já, už od roku 2003. Mám ho komplet předělaný upravený, jezdím sním i do terénu ale hlavně na expedice. Asi jako jeden z mála tady jsem sním byl 5x v Africe,auto na dálky je dobré ale ty čerpadla tam to je věc, sem schopen si udělat dost věcí ale na elektroniku sem krátkej, dal bych sem fotku ale nevím jak na to i bych mohl dát moji stránku int. z poslední cesty po Africe pokud bude zájem, na uvod to stačí né
http.kuschall.webovastranka.cz
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nováček
100% rádi se koukneme:)ivan kuschall píše:Zdravím všechny kteří jezdí s Terrakanem jako já, už od roku 2003. Mám ho komplet předělaný upravený, jezdím sním i do terénu ale hlavně na expedice. Asi jako jeden z mála tady jsem sním byl 5x v Africe,auto na dálky je dobré ale ty čerpadla tam to je věc, sem schopen si udělat dost věcí ale na elektroniku sem krátkej, dal bych sem fotku ale nevím jak na to i bych mohl dát moji stránku int. z poslední cesty po Africe pokud bude zájem, na uvod to stačí né
ja vkladam fotky pres http://www.imageshack.us/
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
- ivan kuschall
- **
tak třeba tady http://kuschall.webovastranka.cz snad to naběhne
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vpohode to naběhlo musim uznat pekne upraveny do terenu:) jakou jsi mel prumernou spotrebu?ivan kuschall píše:tak třeba tady http/kuschall.webovastranka.cz snad to naběhne
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
předchozí
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím taky. Máme méně terénní vozy než Ty, ale jsme rádi, že naši značku zastupuješ i za hranicemi kontinentu:-D
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Dovolil jsem si upravit Tvuj odkaz, byl spatne napsany. Krasny fotky, krasne upravenej Hjundik. Nadhera, nadhera, nadhera....tam bych se taky zajel podivat:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
auto super upravené a supr fotky z pěkných míst. Co to čerpadlo, vozíš náhradní?
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- ivan kuschall
- **
Nečekal sem že bude ňáká reakce, čerpadlo sebou nevozím ono to stojí vyměnit asi 100tisíc a je to dva dny práce, zatím sem domů dojel,při poslední cestě to začalo blbnout a to sem měl domů 5500 km a nebylo mi po těle dost dobře ale doskákal sem. Baví mě se drápat a předělávat auto a upravovat ho mám takovou jednu vychytávku když tankuju naftu, mám dvě hrdla a natankuji celkem asi 240 l. Těch uprav tam spoustu jinejch jo a jinak živím se dvacet coby soukromník mám truhlářství a vyrábím dveře zatím vše
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
Tos toho asi zatim moc nevyrobil, kdyz jsi furt v Africe... a nejaky vesely zazitky s autem by nebyly?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- ivan kuschall
- **
tak udělal sem toho dost na autě a v Africe pořád nejsem neidřív na to musím vydělat a potom můžu vyrazit.Veselej zážitek s autem mám po zhruba 60tisíc km odešli ložiska v zadních kolech, jenom matroš za 11tisíc udělal sem výměnu sám, kdybych to dal do servisu tak bych ho musel prodat,protože bych to fynančně ani psychycky neunes a pak nekup hyundae
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
- black_sheep
- Moderátor
teda teda fotecky chvalim! jsi odvazna duse, to je fakt! taky bych se takhle jednou nekam rad vydal. zatim by stacilo upravene coupe na cabrio, a objet s nim cele jizni pobrezi evropy od recka do spanelska, a pres francii k severu a pak zase vrchem zpatky to by chtelo ale asi vic nez jen prazdniny ale klido bych to rozdelil do dvou cest, proc ne?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Black: muzes se ke mne v lete pridat...jen ete nevim, jestli Getzem nebo Elou, se kterou by byl v zahranici problem kvuli xenonum a foliim, xenonyse daj vyndat, ale sloupat kvuli tomu folie se mi nechce:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
já byl s Coupé v Chorvatsku se xenony, ale je fakt, že v té čočce to asi nikoho nedráždí..A u mýtné brány na chorvatské dálnici se mi posralo stahování okna
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- black_sheep
- Moderátor
kdyz tak koukam na tvoje spotreby tak bych te asi porad zdrzoval zastavkama na benzinceHardcam píše:Black: muzes se ke mne v lete pridat...jen ete nevim, jestli Getzem nebo Elou, se kterou by byl v zahranici problem kvuli xenonum a foliim, xenonyse daj vyndat, ale sloupat kvuli tomu folie se mi nechce:)
a myslim, ze kdyz budes nedke na druhy strane evropy tak ti s foliema daj pokoj, oni nejsou vsude nejsou policaji jako u nas nekde jsou jeste horsi, to je fakt..
I ❤ cars
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Teda parádní Terracan a moc hezký fotky. Nikdy bych nevěřil, že něco od Hyundaie se může tvářit jako pravej teréňák a i to tak může fungovat , přecejen, jak SantaFe tak i Terracan se mi zdaj jako SUV tak maximálně do Krušnejch hor nebo na Plitvická jezera, ale vydat se s tim do Afriky tomu se říká dobrodružná povaha, kam se hrabe Indiana Jones
2Black neboj se HardCam to má trochu pomotaný, ta spotřeba je na 50km
2Black neboj se HardCam to má trochu pomotaný, ta spotřeba je na 50km
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)